دسته‌بندی نشده

۲ روش آسان برای تهیه ترشی کیوی ترش و ملس

طرز تهیه ترشی کیوی با روشی ساده و طعم واقعی

ترشی جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد . پس با انواع ترشی در دلگرم آشنا شوید و سفره های خود را زینت دهید . امروز به شما آموزش تهیه ترشی کیوی را می دهیم با دلگرم همراه شوید .

۲ روش آسان برای تهیه ترشی کیوی ترش و ملس

طرز تهیه ترشی کیوی رو میخوای؟

روش اول : ترشی کیوی ساده

مواد لازم :

  • کیوی…………………2 کیلو
  • سرکه……………….. به مقدار لازم
  • نمک……………….. به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا کیوی ها را با پوست بشورید و آن را به مدت 10 الی 12 ساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید.
  2. سپس کیوی ها را از آب نمک بیرون بیاورید. و در ظرف ترشی بریزید .
  3. روی آن مقداری نمک و به اندازه لازم سرکه بریزید.

روش دوم : ترشی کیوی لیته

مواد لازم :

  • کیوی 2 کیلوگرم
  • نمک 2 قاشق سوپخوری
  • سرکه به مقدار لازم
  • پودر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

  1. کیوی‌ را شسته، پوست آن را بگیرید و به‌ وسیله چنگال آن‌ ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید.
  2. سپس در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را به آن اضافه کنید، روی آن را با سرکه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  3. تخم‌گشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  4. پس از آن در شیشه مخصوص ترشی بریزید و درِ آن را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید :

۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله

۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی بادمجان | ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو

طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا