دستهبندی نشده
۲ روش آسان برای تهیه ترشی کیوی ترش و ملس
طرز تهیه ترشی کیوی با روشی ساده و طعم واقعی
ترشی جایگاه ویژه ای در سفره های ایرانی دارد . پس با انواع ترشی در دلگرم آشنا شوید و سفره های خود را زینت دهید . امروز به شما آموزش تهیه ترشی کیوی را می دهیم با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه ترشی کیوی رو میخوای؟
روش اول : ترشی کیوی ساده
مواد لازم :
- کیوی…………………2 کیلو
- سرکه……………….. به مقدار لازم
- نمک……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
- ابتدا کیوی ها را با پوست بشورید و آن را به مدت 10 الی 12 ساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید.
- سپس کیوی ها را از آب نمک بیرون بیاورید. و در ظرف ترشی بریزید .
- روی آن مقداری نمک و به اندازه لازم سرکه بریزید.
روش دوم : ترشی کیوی لیته
مواد لازم :
- کیوی 2 کیلوگرم
- نمک 2 قاشق سوپخوری
- سرکه به مقدار لازم
- پودر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
- کیوی را شسته، پوست آن را بگیرید و به وسیله چنگال آن ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید.
- سپس در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را به آن اضافه کنید، روی آن را با سرکه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
- تخمگشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- پس از آن در شیشه مخصوص ترشی بریزید و درِ آن را محکم ببندید.
بیشتر بخوانید :
۲ روش برای تهیه ترشی هویج مرحله به مرحله
۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی بادمجان | ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی لبو با انار + خواص ترشی لبو
طرز تهیه ی لواشک کیوی ترش و ملس