دسته‌بندی نشده

۱۲ غذا از چندش آورترین غذاهای دنیا

غذاهای چندش آور کدامند؟

با مجله دلگرم همراه باشید تا با غذاهای چندش آور آشنا شوید

بسیاری از رستوران ها برای ترغیب مشتری و معروف شدن اقداماتی عجیب در رستوران خود از جمله طراحی عجیب و غریب یا ابتکارات حیرت انگیز انجام می دهند که نقش موثری در محبوبیت آنها دارد،در این میان رستوران هایی هم هستند که از روش طبخ غذاهای متنوع و در عین حال عجیب و چندش آور استفاده می کنند و در لیست غذاهای خود چنان غذاهایی را گنجانده اند که تصور کردنشان برایمان حال بهم زن است چه برسد به خوردن آن.

بالوت balut

این غذا تخم اردکی است که در حال تبدیل شدن به اردک است. در این غذا از جوشاندن اردک زنده در حال تکمیل شدن درست می شود و با نمک و سرکه و فلفل طعم داده می شود و به عنوان یک غذای خیابانی در کشورهایی جنوب شرق آسیا مثل فیلیپین، لائوس، کامبوج و ویتنام به فروش می رسد. بالوت ایده آل در فیلیپین، تخم اردک 17 روزه است، اما ویتنامی ها 19 تا 21 روزه اش را ترجیح می دهند.

بالوت
بالوت

بوداگ boo dog

بوداگ یک غذای مغولی است که با پرکردن شکم موش خرما یا بز از سنگ داغ و سبزیجات و پیاز درست می شود. این غذا بیشتر غذایی جمعی است و در فضای باز و پیک نیک درست می شود. در پخت این غذا تشخیص گرمای سنگ و تعداد سنگ های لازم خیلی اهمیت دارد و کار هر کسی هم نیست. البته گاهی برای بهتر پختن گوشت، همراه با گرمای از درون، لاشه را در معرض حرارت بیرونی قرار می دهند.

www.delgarm.com
بوداگ

تخم مرغ هزارساله Thousand-Year-Old Egg

این غذای چینی واقعاً با تخم مرغ هزار ساله درست نمی شود، بلکه تنها 4 یا 5 ماه برای آماده شدن آن کافی است. برای پختن این غذای هیجان انگیز، تخم مرغ یا اردک را چند ماه در خاکستر، خاک رس، نمک، آهک چال می کنند، سپس آن را مدتی در پوسته برنج می خوابانند. حالا غذا آماده صرف کردن است.

 Thousand-Year-Old Egg
تخم مرغ هزار ساله

رتیل سوخاری Fried tarantulas

رتیل سوخاری غذای محبوب مردم کامبوج است. در این کشور علاوه بر رتیل سوخاری، مار اسپایسی هم خورده می شود که البته علاوه بر اینکه غذای مورد علاقه کامبوجی هاست، هر ساله گردشگران زیادی هم برای خوردن این غذا به کامبوج می روند.

رتیل سوخاری
رتیل سوخاری

کله گوسفند Smalahove

کله پاچه گرچه به نظر ما ایرانی ها غذای بسیار لذیذی است و خوردن آن خیلی معمولی به نظر می رسد اما نکته جالب در رابطه با این غذا این است که گویا «کله» فقط غذای مورد علاقه ایرانی ها نیست و نروژی ها هم به آن علاقه دارند. آن ها این غذای سنتی را با کِز دادن و بعد پختن کله درست می کنند و سپس با کلم و سیب زمینی پخته می خورند، اما به خوردن «پاچه» علاقه چندانی ندارند.

کله پاچه
کله پاچه

اسکامول Escamol

اسکامول، مخلوطی از لارو مورچه و سبزیجات است.این غذا، یک غذای محبوب مکزیکی است.

اسکامول
اسکامول

ساناکجی Sannakji

ساناکجی، اختاپوسی است که به تازگی کشته شده و بعد تکه تکه و سریعاً سرو می شود. این غذا با کنجد و روغن کنجد خورده می شود.

ساناکجی
ساناکجی

کُره چشم ماهیِ تُن Tuna Eyeball

چشم ماهی تن یک غذای محبوب در ژاپن و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیاست. چشم ماهی تن، چرب و بسیار طعم دار است. این غذا خام خورده نمی شود و باید با حرارت ملایم پخته شود. عموماً برای پخت به چشم ماهی، آب لیموی تازه، زنجبیل، سس سویا، روغن کنجد و نمک اضافه می شود.

Tuna Eyeball
کره چشم

تاج خروس Cockscombs

وقتی بال، گردن و پای مرغ خوردنی است، چرا تاج آن خوردنی نباشد؟ برای درست کردن غذا با تاج خروس، آن را در آب لیموی تازه می خوابانند و با سبزیجات و پیاز می پزند و با انواع سس ها می خورند. این غذا در منوی رستوران ها در فرانسه و ایتالیا پیدا می شود. البته بعضی ها سوخاری آن را ترجیح می دهند.

Cockscombs
خوراک تاج خروس

فوگو fugu

فوگو، غذایی است که از پختن یک نوع ماهی پفی درست می شود. پختن این نوع غذا برای هر کسی قانونی نیست. در واقع تنها آشپزهایی که دوره های لازم سه ساله را گذرانده اند و مهارت کافی دارند، می توانند این غذا را بپزند، چون بخش هایی از این ماهی به شدت سمی و کشنده است.

فوگو
فوگو

جغور پغور | Haggis

جغور پغور را همه ما ایرانی ها می شناسیم؛ غذایی که با دل، جگر و گاهی روده گوسفند پخته می شود. از دیرباز این غذا در ایران وجود داشته و از محبوبیت خاصی برخوردار بوده است.

جغور پغور
جغور پغور

مارمولک خشک شده | Dried Lizard

دِراید لزرد یا همان مارمولک خشک شده، بدون شک یکی از چندش آورترین خوراکی های دنیاست. در کشورهای آسیایی، مامولک ها را به چوب های نازکی می بندند و سپس زیر نور مستقیم خورشید قرار می دهند تا این خزندگان از شدت گرما خشک شوند. از این مارمولک ها در انواع مختلف سوپ استفاده می شود و در چین به وفور به چشم می خورد.

خوراک مارمولک
خوراک مارمولک

امروز با هم با برخی از عجیب ترین و غیرقابل تصورترین غذاهای دنیا آشنا شدیم. به نظر شما غذاهای عجیب دیگری هم در دنیا وجود دارند؟ شما این غذاها را چشیده اید؟ فکر می کنید که وجود کله پاچه در این فهرست، عادلانه است؟

نظرات خود را با من در مجله دلگرم به اشتراک بگذارید

تهیه شده مجله اینترنتی دلگرم

مرضیه ملایری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا