دسته‌بندی نشده

ژله رولتی

ژله رولتی

مواد لازم ژله رولتی

:: ژله با طعم دلخواه : 1 بسته
::آب داغ : سه چهارم پیمانه یا لیوان
::بستنی وانیلی: نصف پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی)

پودر ژله مورد نظر رو با آب داخل ظرفی ریخته در داخل مایکروویو قرار میدهیم(میتونید روی بخار آب صافش کنید یعنی نباید هیچ دون دونی داشته باشه) تا صاف و یکدست بشه بعد میذاریم تا کاملا خنک بشه اونوقت بستنیه پیمانه زده شده رو داخل ظرفی با پشت قاشق له می کنیم تا گلوله نداشته باشه اونوقت به ژله صاف و سرد شده اضافه می کنیم( اگه دیدید ژله زود بست نگران نباشید دوباره روی بخار آب قرار بدید تا شل بشه فقط زیاد هم نزنید ) کمی هم میزنیم( همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه زیاد هم نزنید کف روش از بین میره و ژله دو رنگ نمیشه .)

نوشته های مشابه

بعد داخل ظرف مستطیل نسبتا بزرگی که پلاستیک یا سلفون کشیدیم میریزیم و فقط 45 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و بعد از 45 دقیقه پلاستیک رو روی سطح صاف قرار میدیم و دور ژله رو با چاقو آزاد می کنیم و خوب و سفت میپیچیم تا فضای خالی بینشون نداشته باشه بعد برش میزنیم باور کنید از این چیزی که گفتم باز آسونتره نکات مهمش یکی اینه که ژله صاف شده باید حتما خنک باشه و ژله نباید ارتفاع زیادی داشته باشه چون 100 درصد ترک میخوره ·(ضخامت ژله باید خیلی کم باشه تقریبا نیم سانت یا کمتر)-نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا