دسته‌بندی نشده

چگونه اضطراب جدایی کودک ومادر را کاهش دهیم؟

معمولاً اضطراب جدایی از 6 تا 7 ماهگی آغاز می شود اما در سن 10 تا 18 ماهگی به اوج خود می رسد. معمولاً در 24 ماهگی از شدت این حالات کاسته می شود.

چگونه اضطراب جدایی کودک ومادر را کاهش دهیم؟

برای کاهش اضطراب کودک می‌توان از شیوه‌هایی چون قصه گویی و بازی وی با همسالان استفاده کرد و به این وسیله از میزان وابستگی وی به مادر کاست.

امیر هوشنگ مهریار، روانشناس گفت: به دلیل آنکه کودک اضطراب ترس از جدایی را در وجود خود دارد باید جدایی وی از مادر به تدریج صورت بگیرد به این منظور مادر مدتی را کنار کودک بنشیند و پس از آن وی را به معلم تحویل دهد.

وی افزود: اضطراب جدایی کودک از مادر به طور معمول در همان سنین 5 تا 6 سالگی شروع می شود. این سنین همزمان با سنینی است که وی دوران مهد کودک و دبستان خود را آغاز می‌کند مادر و معلم مدرسه طبق مقتضای سن کودک و میزان توانایی وی در سخن گفتن به طور مشارکتی اضطراب جدایی وی را کاهش دهند.

چگونه اضطراب جدایی کودک ومادر را کاهش دهیم؟

چگونه اضطراب جدایی کودک ومادر را کاهش دهیم؟

این روانشناس ادامه داد: در صورتیکه اضطراب جدایی کودک حالت بیمارگونه داشته باشد وی را نزد روانشناس یا روانپزشک کودک برای معالجه ببرند جدایی کودک از مادر باید به صورت تدریجی باشد.

مهریار عنوان کرد: در جدایی تدریجی کودک از مادر وی متوجه خواهد شد که این جدایی چندان ترسناک نیست در اغلب این موارد کودک را در یک کار سرگرم کننده مشغول سازند تا میزان این اضطراب کاهش یابد.

وی تصریح کرد: برای کاهش اضطراب کودک می‌توان از شیوه قصه گویی و بازی وی با همسالانان استفاده کرد تا میزان وابستگی وی به مادر کمتر شود.

منبع: دکتر سلام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا