دسته‌بندی نشده

چگونه از هویج های اضافی در یخچال بهترین استفاده را بکنیم؟

ترفندهای حرفه ای برای نگهداری از هویج

از آن جا که هویج به سرعت آب خود را از دست می‌دهد خیلی وقت‌ها حتی با وجود نگهداری در یخچال سیاه می‌شود که باید دور ریخته شود یا پوست آن‌ها را بیشتر بگیریم که تقریبا چیزی از هویج باقی نمی‌ماند.برای استفاده ی بهتر از هویج با دلگرم همراه شوید.

دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه با اشاره به مطلب فوق گفت:

هویج ماده ای سرشار از کاروتنوئید ها ست که مهمترین آن بتاکاروتن است . این ماده غذایی در داخل سلول های هویج موجود است و برای دسترسی آسان تر به بتاکاروتن ها می توان از هویج پخته و خرد شده ، استفاده نمود.

خواص فوق العاده ی هویج

هویج به دلیل دارا بودن کاروتنوئیدها فراوان که قابلیت تبدیل به ویتامین A را دارند ، منبع غنی از این ویتامین است و در جلوگیری از سرطان بسیار موثر می باشد همچنین کاروتنوئیدها سبب تقویت ارتباط بین سلولی شده و علاوه بر کاروتنوئید ، دارای 6 درصد مواد قندی ، 2گرم فیبر و اسید فولیک نیز می باشد.

بهترین روش برای استفاده از هویج

نحوه مصرف هویج به نکاتی اشاره نمود از جمله اینکه بهتر است هویج در کنار چربی هایی از قبیل شیر ، پنیر ، کره ، خامه و روغن و روزانه 200 گرم و 100 گرم مصرف گردد.
همچنین توصیه می شود پوست هویج به دلیل تماس مستقیم با خاک و احتمال ایجاد بیماری گرفته می شود.

مضرات مصرف بیش از حد هویج

  • مضرات ناشی از مصرف هویج نادر است اما در صورت مصرف بیش از اندازه سبب رسوب مواد رنگی زرد رنگ در زیر پوست شده و ایجاد زردی می کند که البته این زردی با یرقان متفاوت است.
  • بهتر است ساقه سبز هویج تا زمان مصرف جدا نشود و آن را در مکان خنک و مرطوب نگهداری نمود.
  • همچنین جهت استفاده طولانی مدت می توان هویج را در کیسه سوراخ دار به مدت 2 ماه در فریزر نگهداری نمود.

چگونه از هویج های اضافی در یخچال بهترین استفاده را بکنیم؟

روش نگهداری هویج در فریزر

اگر بخواهید هویج را برای مدت طولانی تری برای چند ماه نگهداری کنید فریزر بهترین راه است. هویج ها را پس از شستن و پوست‌گیری، به اندازه‌هایی که مصرف می‌کنید حلقه حلقه یا خلال تبدیل کنید. به مدت ۲ دقیقه آن‌ها را در آب جوش بگذارید. ماندن هویج در آب جوش بیشتر از دو دقیقه باعث شروع پخته شدن آن می‌شود. درست بعد از دو دقیقه هویج ها را در یک ظرف حاوی آب سرد همراه با قطعات یخ قرار دهید. بعد آن‌ها را بسته بندی کنید.

نحوه نگهداری هویج به صورت ترشی و شور

  • این هم روش خوبی برای داشتن طعم های متنوع تر و البته روش نگهداری هویج است.
  • هویج ها را بعد از شستن و پاک کردن و قطعه قطعه کردن در یک ظرف حاوی سرکه، دانه های خردل، زنجبیل، جعفری، زردچوبه و گشنیز بجوشانید. سپس آن‌ها را در ظرف های شیشه ای بگذارید و در آن‌ها را ببندید. این ظرف‌ها باید در جای خنک نگهداری شود. به این ترتیب ترشی هویج دارید.
  • یا می‌توانید هویج ها را در ظرف شیشه ای ریخته و روی آن آب نمک بریزید تا هویج شور درست کنید. این نوع هویج ها را بهتر است در یخچال یا جای خیلی خنک نگهداری کنید.
  • خوبی این دو روش نگهداری هویج نسبت به ترشی و شورهای بازار این است که از هیچ ماده نگهدارنده‌ای استفاده نکرده‌اید و درست مثل این است که هویج تازه با همان خواص طبیعی‌اش در اختیار دارید.

7 ایده ی ناب برای استفاده از هویج اضافه در یخچال

  1. هویج رو با مواد مختلف مثل عسل، زیره، لیمو و … تفت بدید.
  2. هویج رو به صورت رشته ای ببرید و ازش یه خوراکی خوشمزه تهیه کنید.
  3. با کمک کدو و سبزیجات دیگه پای سبزیجات درست کنید.
  4. اگه دور و برتون کوچولویی هست که هویج دوست نداره کاری کنید که هویج خوردن براش جالب شه.
  5. هویج رو به شکل های مختلف ببرید و غذاهاتون رو باهاش خوشگل کنین.
  6. برای خوشگلسازی میز غذا از هویج هم میشه استفاده کرد.
  7. یعنی کسی هست که مربای هویج دوست نداشته باشه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا