دسته‌بندی نشده

پیشنهاد ۵ دسر به فوق العاده مخصوص دورهمی های پاییزی

دستور تهیه دسر به

دسر به را می توان از میوه به با خوراکی های ساده دیگری تهیه کرد و از خوردن این میوه بیشتر لذت برد. برای بیشترین استفاده از این میوه پاییزی می توانید آن را آب پز کنید و روی پاناکوتای عسلی بریزید.

پخت تارت با به هم خیلی خوشمزه است. خودتان را به گزینه های شیرین محدود نکنید. استفاده از به در غذاها مثل خوراک اردک با زیتون هم عالی می شود. اما در این مقاله می توانید با چند دستور تهیه دسر با به آشنا شوید.

1. دسر به با میوه های دیگر

طرز تهیه دسر با به میوه های دیگر

مواد لازم دسر به با میوه های دیگر برای 6 تا 8 نفر:

  • به درشت : ۴ عدد
  • سیب قرمز بزرگ : ۲ عدد
  • شکر : ۲ لیوان = ۴۸۰گرم
  • میخک : چند عدد
  • رنگ قرمز خوراکی مجاز : ۱قطره
  • آب جوش : حدود ۲ لیوان = ۴۰۰گرم
  • پرتقال برای تزئین (اختیاری)
  • دانه انار برای تزئین (اختیاری )
  • خامه زده شده برای تزئین
  • پسته خرد شده برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه دسر به با میوه های دیگر :

1. ابتدا سروته به ها را کمی زده و بعد آن را از وسط افقی نصف کنید و داخل به را خالی نمایید.

2. در یک ظرف آب جوش بریزید.

به ها را در کف ظرف چیده و رنگ قرمز خوراکی ریخته و در ظرف را گذاشته و ۵تا ۶ دقیقه یک طرف به را پخته و بعد به ها را برگردانده و از طرف دیگرنیز به همین مدت بپزید. ( به ها را کف ظرف مرتب بچینید و روی هم انباشته نکنید.)

3.همه به ها را در ظرف پخت می چینیم. روی آنها پودر رنگ قرمز یا رنگ مایع قرمز می ریزیم.

4.سیب ها را رنده درشت کرده و بلافاصله بعد از پخت به، در داخل گودی به ها ریخته و شکر را روی میوه ها بپاشید.

چند عدد میخک روی مخلوط قرار دهید. در ظرف را ببندید و بگذارید سیب ها با حرارت متوسط بپزد و شکر آب شود.

اگر موقع اضافه کردن سیب ها، تشخیص دادید، آب به کمی زیاد است، از آب به کمی خالی کرده و بعد سیب رنده شده اضافه کنید.

دسر به شما آماده است. بعد از آماده شدن، به ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار و تزئین کنید.

انواع دسر با به

دسر به با بستنی و انار

طرز تهیه دسر به با بستنی و انار

مواد لازم دسر به بابستنی و انار برای 2 نفر:

  • به 1 عدد
  • گردوی خرد شده 2 عدد
  • انار دانه شده نصف لیوان
  • بستنی با طعم دلخواه 15 اسکوپ

طرز تهیه دسر به با بستنی و انار :

1. بعد از شستن به و گرفتن پرزهای روی پوستش، آن را بخار پز کنید.
2. به پخته شده را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و عسل نرم شده در دمای اتاق را روی آنها بمالید.
3. گردو ها را هم روی آنها بریزید و به همراه بستنی و انارها سرو کنید.

انواع دسر با به

3. ژله به

طرز تهیه ژله به

مواد لازم برای ژله به :

  • به چهار قاچ بدون هسته 1 کیلو و 60 گرم
  • آب 7 پیمانه یا لیوان معمولی
  • شکر به میزان لازم که حدودا برای هر پیمانه شربت، 8/7 یک پیمانه شکر اضافه شود
  • غلاف وانیل 1 عدد نصف شده (یا 4/1 قاشق چایخوری وانیل)
  • 2 نوار از پوست لیمو

طرز تهیه ژله به:

1. به، غلاف وانیل (اگر از پودر وانیل استفاده می کنید آن را در آخر اضافه می کنیم) و پوست لیمو را در قابلمه ی بزرگی قرار دهید و آب را رویش بریزید.(اگر چشمی کار می کنید، آب به اندازه ای باشد که نیم سانتی متر روی مواد را بپوشاند).

2. آب را جوش آورید، سپس حرارت را کم کنید تا ریزریز بجوشد و با در بسته 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد و به ها نرم شوند. بعد اگر از غلاف وانیل استفاده می کنید آن را از قابلمه خارج کنید.

سپس با گوشت کوب به ها را پوره کنید، اگر خیلی غلیظ بود مقداری آب اضافه کنید.

3. صافی فلزی را روی ظرفی قرار دهید و داخلش کاغذ پنیر ( پارچه نازکی که برای درست کردن پنیر استفاده می شود) یا هرنوع صافی پارچه ای یا توری پهن کنید.

مایه را 4-3 ساعت در آن قرار دهید تا تمام آبش خارج شود، سپس مایه ی آب گرفته را در ظرفی جداگانه برای پخت مارمالاد نگهداری کنید.

4. آبمیوه بدست آمده را با پیمانه اندازه گیری کنید، باید حدود 4 یا 5 پیمانه باشد. آن را در قابلمه ای بریزید و جوش آورید.

شکر را پیمانه کنید و به ازای هر پیمانه آبمیوه، 8/7 یک پیمانه شکر اضافه کنید.( یعنی مثلا اگر 5 پیمانه آبمیوه دارید، 5 تا 8/7 پیمانه شکر اضافه کنید.)

5. سپس آنقدر روی حرارت هم بزنید تا شکر حل شود. در این زمان دماسنج مخصوص را در مایه قرار دهید تا حرارت را کنترل کنید.

در حین پخت کف حاصله را با کفکیر جمع کنید. سپس وقتی حرارت به 110 درجه سانتی گراد رسید، وانیل را اضافه کنید و سریع مایه را در شیشه مربا بریزید و درش را محکم ببندید.

انواع دسر با به

4. مارمالاد به

طرز تهیه مارمالاد به

مواد لازم برای تهیه مارمالاد به:

  • مایه ی آب گرفته شده ژله به
  • آب لیمو 3 قاشق غذاخوری
  • شکر حدود 4 پیمانه

طرز تهیه مارمالاد به:

1. مایه به را بازهم تاجائیکه ممکن است با گوشت کوب پوره کنید، سپس آن را از صافی با سوراخهای متوسط عبور دهید تا پوسته های زبرش جدا شود. مایه را پیمانه کنید و به همان میزان پیمانه شکر اضافه کنید.

2. مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود، سپس آبلیمو را اضافه کنید.

3. پخت را روی حرارت ملایم ادامه دهید و گهگاه هم بزنید به مدت یکساعت الی یکساعت و نیم، تا مایه به یک رب غلیظ تبدیل شود و رنگ صورتی مایل به نارنجی به خود بگیرد.

4. فر را با حرارت 52 درجه سانتی گراد (125 فارنهایت) گرم کنید.

5. کف قالب 8 در 8 را کاغذ پوستی پهن کنید و آن را با کره چرب کنید. مایه به را در قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید، سپس حدود یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از فر بیرون آورید و بگذارید کاملا سرد شود.

انواع دسر با به

5. دسر به میان پر

دستور تهیه دسر به میان پر

یکی از دسرها با به که ظاهری زیبا و اشتها برانگیز دارد به میان پر است. این دسر به صورت گرم سرو می‌شود.

مواد لازم دسر به میان پر برای 6 نفر:

  • به متوسط، 3 عدد
  • مغز گردو، 50 گرم
  • شکر، یک‌چهارم پیمانه
  • دارچین، 2 قاشق مرباخوری
  • خامه، 50 گرم

طرز تهیه دسر به میان پر:

1 – ابتدا پوست به‌ها را خوب شسته و کرک‌های موجود روی آن را بسایید. سپس آنها را خوب خشک کنید. حالا سر هر یک از به‌ها را به صورت مقطعی با چاقوی تیز ببرید. در واقع قسمت بریده شده، دری برای به می شود.

این کار را مانند فلفل دلمه انجام دهید.

2 – بعد از آماده کردن در به، شروع به خالی کردن محفظه داخل آنها کنید.

برای این منظور از چاقوی ظریف و نوک باریک یا ابزار مخصوص میوه‌آرایی استفاده کنید؛ البته خالی کردن تنها ستونی در میان به برای این کار کافی است. بنابراین نیازی به خالی کردن قسمت اعظم گوشت داخل به وجود ندارد.

نکته: هنگام خالی کردن گوشت داخل به، مراقب باشید قسمت انتهایی و دیواره‌های آن صدمه ندیده و سوراخ نشود.

3 – مغز گردو را داخل دستگاه آسیاب یا خرد کن بریزید و گردوها را به صورت پودر درشت در آورید و سپس به کاسه‌ای منتقل کرده و شکر و دارچین را نیز به آن اضافه کنید

خوب با قاشق هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. این مخلوط داخل به است. حالا فر اجاق گاز را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

4 – پس از آماده شدن به‌ها، مخلوط را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با قاشق داخل حفره ایجاد شده درون هر یک از به‌ها بریزید و فضای داخل آنها را پر کنید.

امیدواریم از این دستور های تهیه دسر به خوشتان آمده باشد. اگر شما هم پیشنهادی دارید می توانید در قسمت نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.

انواع دسر با به

بیشتر بخوانید:

چای به: فواید و طرز تهیه چای به (دمنوش به)

معرفی عصرانه های پاییزی خوشمزه با تنها ۱۰۰ کالری

روش تهیه دسر شیک پاناکوتای انار

موکتل انار : ۲ روش ساده جهت تهیه موکتل انار برای شب یلدا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا