دسته‌بندی نشده

پیتزا پپرونی

آشپزی

پیتزا پپرونی

مواد لازم:

خمیر آماده پیتزا ۱ عدد

مایه ماکارونی ۴ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا خرد شده ۲/۱ پیمانه

کالباس پپرونی (نوعی کالباس پرادویه) ۶ ورقه نازک

پنیر پارمزان رنده شده ۱قاشق غذاخوری

نعنای تازه مقداری برای سطح پیتزا

فلفل دلمه ی سبز به میزان لازم

زیتون بدون هسته خرد شده مقداری برای سطح پیتزا

روش پخت پیتزا:

خمیر پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی تمام سطح خمیر را با فاصله دو سانت از دور تا دور خمیر از این مایه ماکارونی پر کنید.سپس روی سطح آن را از پنیر موزارلا پر کنید . و روی آن پپرونی،فلفل سبز و زیتون را که با هم مخلوط کرده اید بریزید .در پایان جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا پخش کنید.پیتزا را برای ۴۵ تا ۶۰ ثانیه در دمای بالای مایکرو فر قرار دهید تا اینکه پنیرها کاملاً آب شوند.اگر بخواهید پیتزا را در فر بپزید باید آن را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه قرار دهید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا