دسته‌بندی نشده

پيتزا ماهي

مواد لازم براي تهيه خمير :

پیتزا ماهیخمير ترش1 و 2/1 قاشق سوپ خوري
شكر 1 قاشق چاي خوري
آب ولرم 3 قاشق سوپ خوري
آرد گندم 350گرم (3پيمانه)
شير 1 پيمانه سر خالي
كره يا روغن جامد4/1 پيمانه
نمك 4/1 قاشق چاي خوري
تخم مرغ 1 عدد

مواد لازم براي روي پيتزا :

كنسرو ماهي 1 قوطي
فلفل دلمه اي نگيني خرد شده 1 عدد
پنير پيتزا 1 بسته
كالباس 100 گرم
قارچ 200 گرم
سس قرمز، نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور خمير:
آب ولرم ، خمير مايه و شكر را با هم مخلوط كرده و 7 دقيقه كنار مي گذاريم تا حجم آن دو برابر شده و وَر بيايد. آرد را الك كرده ، نمك و كره يا روغن را به آن افزوده و آرام با دست مواد را به خورد هم مي دهيم. تخم مرغ و خمير ترش وَر آمده را به آن اضافه كرده و شير را كم كم ،‌به اندازه اي كه مواد حالت خميري بشود داخل مواد مي ريزيم. خمير را كمي ورز داده و روي آن را با نايلون پوشانده و به مدت 40 دقيقه كنار مي گذاريم تا وَر بيايد.

نكته : چنانچه خمير شُل بود كمي به ان آرد اضافه مي كنيم.

ادامه دستور:
چنانچه خواستيم خمير نازكتر باشد پس از آنكه 20 دقيقه از كنار گذاشتن خمير گذشت ، آن را در ظرف مورد نظر كه از قبل آن را چرب كرده ايم پهن كرده و مواد را روي آن چيده و مي گذاريم 20 دقيقه دوم را خمير استراحت كند يا پس از گذشت 40 دقيقه مواد را به ترتيب تن ماهي ،‌ كالباس، قارچ ، فلفل دلمه اي و پنير پيتزا روي خمير قرار داده و آن را در طبقه وسط فر با دماي 175 الي190 درجه سانتي گراد به مدت 20 دقيقه گذاشته تا بپزد . 5 دقيقه آخر گريل (حرارت بالاي فر) را روشن كرده تا پنير باز شده و روي آن طلايي گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا