دسته‌بندی نشده

پخت باباقنوش (بادمجان تنوری) غذای محبوب لبنانی ها

طرز تهیه باباقنوش

باباقنوش، باباغنوش، باباقانوش، باباگانوش و یا باباغنوج؛ همگی اسم یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور عربی، لبنان می باشد.

طعم عالی و متفاوت این غذای خوشمزه باعث محبوبیت بسیار آن حتی در میان کشور ایران نیز شده است.

از این رو شما نیز حتما اسم این غذا را به عنوان خوشمزه ترین غذای اکثر رستوران های بین المللی نیز شنیده آید و یا حتی آن را سرو کرده اید و با نظر ما موافق هستید.

نوشته های مشابه

به دلیل این که طبق این غذای عربی با مواد اولیه اصلی بادمجان انجام می‌ شود، تقریباً شبیه غذای میرزا قاسمی شمالی و یا کشک بادمجان محبوب ما ایرانیان می باشد.

از این رو شاید چون طعم و عطر آن برای ما آشنا و دلچسب بوده، این غذا را نیز جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار کرده است.

به همین دلیل می‌ توانید با کبابی کردن بادمجان ها در منزل به راحتی این غذا را طبخ و آماده کنید و یک غذای متفاوت اما با مواد اولیه راحت و در دسترس تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه باباقنوش

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بادمجان ۵ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۵ حبه
ارده ۳ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

باباقنوش / طرز تهیه باباقنوش

مراحل پخت باباقنوش

ابتدا بادمجان ها را شسته و بر روی اجاق گاز کباب کنید.

سپس به مدت ۵ دقیقه آن ها را در یک ظرف آب سرد بگذارید تا پوست آن راحت تر جدا شود.

بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، آن ها را در میکسر بریزید.

سپس پیازها، سیر، ارده و آبلیمو را نیز به آن اضافه و مواد را کاملاً مخلوط و میکس کنید.

سپس روغن زیتون و ادویه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

حالا می توانید به همراه دانه های انار و یا زیتون، بابا غنوش را در ظرف تزیین و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا