دسته‌بندی نشده

وان جکوزی توکار بهتر است یا روکار ؟

وان جکوزی توکار چیست و چه تفاوتی با وان جکوزی روکار دارد؟

وان جکوزی خانگی از لحاظ نصب و شکل ظاهری به دو دسته تقسیم بندی می گردد :

1- وان جکوزی روکار
2- وان جکوزی توکار

همانگونه که از نام آن مشخص است ، این نوع از جکوزی ها برای استفاده در آپارتمان ها ، خانه باغ ها و ویلاهای شخصی طراحی شده اند و کاربری عمومی ندارند.
برای آنکه بدانید تفاوت وان جکوزی توکار و روکار در چیست باید با شکل ظاهری و ویژگی های هریک آشنا شوید. در این صورت می توانید انتخاب کنید که کدام یک از مدل ها مناسب محیط حمام شما می باشد.

فرق وان جکوزی توکار با روکار

وان جکوزی روکار

این نوع از وان و جکوزی های خانگی قابل حمل هستند. عموماً از جنس کوارتز یا اکریلیک و برخی چدن ، فایبرگلاس و یا سنگی هستند. در مدل های مختلفی از جمله سه گوش ، مربعی ، مستطیلی و جزیره (freestanding) به صورت تک نفره ، دو نفره و یا چند نفره طراحی شده اند.

سیستم لوله کشی موردنیاز وان جکوزی روکار به صورت پیش ساخته می باشد و بواسطه یک یا دو پمپ عملیات مکش آب انجام می پذیرد. به دلیل پیش ساخته بودن آن به راحتی نصب می شود و همین دلیل کافی برای استقبال افراد برای خرید جکوزی روکار می باشد.

وان جکوزی جزیره (روکار)

یکی از انواع جکوزی های روکار ، وان جکوزی جزیره می باشد. جزیره نامی است که به دلیل وسط قرار گرفتن وان جکوزی در یک محیط بر روی آن نهاده اند. وان های ساده جزیره نیز طرفداران زیادی دارند. شیرآلات جزیره دسته ای از شیرآلات مدرن هستند که مختص این نوع وان حمام لوکس طراحی شده اند.

حتماً بخوانید:

لیست قیمت وان حمام و جکوزی

لیست قیمت وان حمام و جکوزی

در این بخش قیمت انواع وان حمام و جکوزی شامل برندهای : هوم بیس، آمیتیس، ترک آرمه، شاینی، رایان، فارس وان، پرشین، پلی تک، تنسر، اخوان و…. را مشاهده…

اجزای تشکیل دهنده جکوزی روکار خانگی

  1. بدنه اصلی وان جکوزی
  2. شاسی (چارچوب اصلی) نگهدارنده بدنه جکوزی آپارتمانی که باید از متریال ضد آب تهیه شده باشد.
  3. موتور اصلی خروج آب از نازل‌ها
  4. لوله‌های هدایت‌کننده آب به نازل‌ها
  5. نازل‌های خروج آب جکوزی
  6. قسمت زیر آب وان جکوزی (چاهک خروج آب از ناحیه پایینی جکوزی)
  7. شیرآلات

وان جکوزی توکار

وان جکوزی توکار

اگر به دنبال ایجاد یک محیط لوکس و شیک هستید ، با اختصاص دادن فضایی در حمام و یا استخرهای ویلای خود ، جکوزی خانگی را در ابعاد کوچکتر ولی با ساختاری مشابه جکوزی های عمومی احداث نمایید. این نوع از وان جکوزی ها جذابیت بصری فوق العاده ای دارند و با ساختار قوی تر نسبت به جکوزی های روکار می توانند برای استفاده 3 نفر یا تعداد بیشتر مناسب باشند و دارای سیستم لوله کشی ، پمپ و تصفیه مجزا هستند.

حتماً بخوانید:

وان جکوزی چیست و چه کاربردی دارد ؟

وان جکوزی چیست و چه کاربردی دارد ؟

وان جکوزی : جکوزی (به انگلیسی: Jacuzzi) نام شرکت آمریکایی تولیدکننده وان حمام گردابی است که اولین محصول این شرکت وان حمام با جت های آب ماساژدهنده…

امکانات جکوزی های مدرن

هرچه بر تعداد آپشن های یک وان جکوزی توکار یا روکار افزوده شود ، قیمت بالاتری نیز خواهد داشت. پیشرفت تکنولوژی در این زمینه روز به روز بر امکانات آن میفزاید و در حال حاضر جکوزی های هوشمند از مدرن ترین انواع آن هستند. این تجهیزات و امکانات عبارتند از :

  1. ماساژور هوشمند
  2. سیستم تزریق گاز ازن به منظور استرلیزه کردن آب
  3. چراغ‌ های زیر آب
  4. چراغ‌ های پس‌ زمینه
  5. صفحه کنترل دیجیتالی (کامپیوتری)
  6. اسپیکر ضدآب جهت پخش موسیقی
  7. ریموت کنترل

کلید محافظ که چنانچه به هر دلیلی هر کدام از سیستم های الکتریکی یا الکترونیکی دچار اتصال کوتاه شوند ، سیستم محافظ جان الکترونیکی جریان برق را به طور کامل از ورودی سیستم قطع می نماید و تا برطرف شدن نقص اجازه عبور جریان الکتریسته را نخواهد داد.

تمیزکاری وان

نحوه تمیزکاری و نگهداری وان توکار

تمیز کردن وان توکار بسیار اهمیت دارد، در صورت عدم نگهداری صحیح وان، جت‌های وان مأمن باکتری‌های مضر و بیماری‌زا می‌شود که در این صورت استفاده از وان جکوزی باعث ایجاد بیماری‌های پوست و مو می‌شود. در زیر نحوه تمیزکاری وان توکار را شرح داده‌ایم:

1. داخل وان را تا چند سانتی‌متر بالاتر از جت‌ها از آب داغ پر نمایید.

2. 2 تا 4 قاشق چای‌خوری از مواد شوینده به وان اضافه کنید. برای پاکسازی بیشتر و بهتر می‌توانید نیم پیمانه مایع سفیدکننده استفاده کنید.

3. جت‌ها را به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا مواد شوینده تمام قسمت‌های وان جکوزی را شستشو دهد.

4. پس از 15 دقیقه جت‌ها را خاموش کنید و آب وان را تخلیه نمایید.

5. در این مرحله با استفاده از برس، اسفنج یا دستمال نرم تمام قسمت‌های وان را تمیز کنید.

6. وان را از آب خنک پر کنید و جت‌ها را به مدت 15 دقیقه روشن نمایید.

7. در مرحله پایانی شستشوی وان، پس از 15 دقیقه روشن شدن جت، آب وان را تخلیه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا