دسته‌بندی نشده

نکات مهم و کلیدی درباره سرخ کردن انواع غذا

با مجله دلگرم همراه باشید تا با نکات کلیدی سرخ کردن انواع غذا آشنا شوید

سرخ کردن یکی از روش های طبخ غذا است که اگر نکته های سرخ کردن صحیح را بدانید، مطمئن باشید که هیچ ضرری برای بدن تان ندارد. قبل از این که مواد غذایی را در داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (برای مثال حدود ۱۹۰ درجه سانتی گراد). در این حرارت به سرعت در سطح مواد غذایی، لایه محافظی (شبیه یک لایه عایق) تشکیل می‌شود تا روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند، بنابراین غذا فقط با حرارت غیرمستقیم پخته و سرخ می‏شود.

قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید

نمک باعث می‏شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین باعث جذب رطوبت به سطح غذا می شود که سبب می‏شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود. اگر روغن تا این درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از این که لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‏‎کند و باعث می‎‏شود غذا حالت روغنی (گریسی) پیدا کند. اگر هم روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می ‏شود لایه محافظ قبل از آن که ماده غذایی فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد.

Frying food سرخ کردن انواع غذا

برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن از ظروف آلومینیمی استفاده نکنید

نمک به کار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیمی می شود که در پی آن آلومینیم به درون روغن نفوذ می کند که مسمومیت‎زاست. از استفاده از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‎کند.

Frying food سرخ کردن انواع غذا

سبزیجات فریز شده را درحالت یخ زده سرخ کنید

تا جذب روغن درآن ها به کمترین میزان برسد. همچنین از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می‏شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه عایق به داخل غذا نفوذ کند و غذا چرب شود.

Frying food سرخ کردن انواع غذا

تهیه شده مجله دلگرم

مرضیه ملایری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا