دسته‌بندی نشده

ناسی لماک : غذای محبوب مالزی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ناسی لماک غذای ملی کشور مالزی

پادشاه غذاهای مالزیایی ” ناسی لماک ” می باشد که جزو محبوب ‌ترین غذاهای محلی مالزی محسوب می شود و به معنای ” برنج چرب ” است ، برنجی است که با شیر نارگیل پخته شده و بعد از پختنش با آنچوی سرخ می شود و در نهایت با سمبل ( یک نوع سس تند ) ، برش های خیار ، تخم مرغ آب پز و روغن بادام زمینی سرو میشود.

همچنین این غذا همیشه در داخل برگ موز پیچیده میشود و یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار در این کشور بشمار می رود. ناسی لماک به عنوان غذای ملی مالزی شناخته شده است. این غذای خوش عطر به قدری لذیذ است که بعد از خوردن آن، دیگر طعم برنج سنتی را دوست نخواهید داشت. با دلگرم همراه شوید.

نگاهی بر غذای ملی مالزی ، ناسی لماک

مواد لازم برای ناسی لماک

  1. برنج دانه بلند :3 پیمانه
  2. آب :200 میلی لیتر
  3. گوشت گوساله :200 گرم
  4. کنجد برای تزیین :به مقدار لازم
  5. نمک:به مقدار لازم
  6. مغز آجیل :به مقدار لازم

طرز تهیه ناسی لماک خوش مزه

برنج را دو بار شسته و آبکش می کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای می ریزیم. در آنرا می بندیم و روی حرارت قرار می دهیم.

وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می گذاریم به مدت 5 دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود.

این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می شود.

ناسی لماک : غذای محبوب مالزی با طعمی بی نظیر

نکات لازم برای پخت ناسی لماک

ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزه تر می شود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود. برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.

ناسی لماک : غذای محبوب مالزی با طعمی بی نظیر


مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بی نظیر و خوشمزه مرحله به مرحله

دستور پخت چاینیز فود غذای محبوب چینی ها

طرز تهیه ی بیف استراگانوف غذای محبوب فرانسوی+نکات طلایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا