دسته‌بندی نشده

میتوانید کالباس را در خانه درست کنید!طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی

مواد لازم:

شير خشك ( قنادي) :1 پيمانه

آرد سفيد: نصف پيمانه

يخ حدودا :2 پيمانه

سينه مرغ خام بزرگ: 1 عدد

نمك فلفل پودر خردل زنجفيل: كمي

قارچ برش داده شده و پسته: به ميزان دلخواه

سیر :به میزان دلخواه

طرز تهیه کالباس خانگی

طرزتهیه:
سينه مرغ را با ميكسر خوب له ميكنيم. آرد و پودر شير را اضافه ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه. ادويه هاي مورد نظر رو اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم. يخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم . نيازي نيست كه يخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط ميكنيم. .

خمير آماده شده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم. كيسه مورد نظر باريك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعيين ميكند. بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهاي كيسه را محكم ميكنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد.

. كيسه حاوي خمير كالباس رو يه مدت 10 دقيقه درون آب در حال جوش قرار ميديم. و سپس از روي حرارت بر ميداريم و صبر ميكنيم خنك شود سپس كيسه را به مدات 1 شب در فريزر قرار ميديم و بعد 1 شب هم در يخچال قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا