دسته‌بندی نشده

معرفی یک دسر خوشمزه برای افطار,حلوای گندم!

مواد لازم:

– آرد گندم: سه فنجان،

– شكر: سه فنجان،

نوشته های مشابه

آب: چهار لیوان،

– كره یا روغن جامد: ۲۵۰ گرم،

– زعفران ساییده: نصف قاشق چایخوری،

– گلاب: یك فنجان،

پسته و مغز بادام خردشده به میزان دلخواه.

معرفی یک دسر خوشمزه برای افطار,حلوای گندم!

حلوای گندم!

طرز تهیه:

شكر و آب را می جوشانیم و زعفران ساییده و حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می كنیم و كناری می گذاریم.

روغن یا كره را روی حرارت آب می كنیم و به تدریج آرد را به آن می افزاییم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا آرد كاملاً طلایی رنگ شوند.

سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند.

دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دوباره هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد.

حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغز بادام خرد شده تزیین می كنیم.

این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا