معرفی یک دسر خوشمزه برای افطار,حلوای گندم!
مواد لازم:
– آرد گندم: سه فنجان،
– شكر: سه فنجان،
آب: چهار لیوان،
– كره یا روغن جامد: ۲۵۰ گرم،
– زعفران ساییده: نصف قاشق چایخوری،
– گلاب: یك فنجان،
پسته و مغز بادام خردشده به میزان دلخواه.
معرفی یک دسر خوشمزه برای افطار,حلوای گندم!
طرز تهیه:
شكر و آب را می جوشانیم و زعفران ساییده و حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می كنیم و كناری می گذاریم.
روغن یا كره را روی حرارت آب می كنیم و به تدریج آرد را به آن می افزاییم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا آرد كاملاً طلایی رنگ شوند.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و شربت را كم كم به آن اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند.
دوباره آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و دوباره هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد.
حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغز بادام خرد شده تزیین می كنیم.
این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه نمود.