دسته‌بندی نشده

مربای پوست خربزه

Imageمواد لازم :

خربزه 3000 گرم

شكر 1000 گرم

زاج سفيد 1 قاشق سوپخوري

سركه قدري

ميخك قدري

دارچين قدري

طرز تهيه :

قسمت خارجي پوست خربزه را تراشيده و آنرا در آبيکه مقدارش دو ثلث وزن پوست خربزه است ريخته ، يک قاشق زاج سفيد به آن اضافه کرده بگذاريد بپزد

همينکه پوستها پخته شد ، آبش را دور ريخته يک ثلث وزن خربزه ، شکر و نصف اندازه شکر ، سرکه و کمي ميخک و دارچين بآن مخلوط کرده در شيشه ريخته درش را محکم ببنديد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا