دسته‌بندی نشده

ماکارانی قالبی

Imageمواد لازم :

ماكاروني 600 گرم

گوشت چرخ كرده 750 گرم

تخم مرغ 5 عدد

جعفري ساطوري شده 3 قاشق سوپخوري

كره 3 قاشق سوپخوري

سس گوجه فرنگي 1 فنجان

پياز داغ عسلي 4 قاشق سوپخوري

رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري

نمك قدري

فلفل قدري

طرز تهيه :

ظرف نسبتا بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملا نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود .

در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلا آماده کنيم ، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آنرا در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد . بعد گوشت را با پياز کمي سرخ ميکنيم ، رب گوجه فرنگي را در يک ليوان آب حل ميکنيم و داخل گوشت ميريزيم و کمي نمک و فلفل مي زنيم و ميگذاريم آبگوشت کمي تبخير شود .

تخم مرغ را در ظرفي ميکشيم و با کمي نمک و فلفل بهم مي زنيم . ماکاروني آماده شده را با تخم مرغ مخلوط ميکنيم ، سپس ته ظرف نسوزي را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد . دو سه قاشق روغن يا کره آب کرده ميريزيم و يک سوم از ماکاروني را در اين ظرف ميريزيم و نصف از گوشت و کمي جعفري را روي آن ميريزيم و باز نصف از بقيه ماکاروني را روي گوشت ميريزيم و بقيه گوشت را در آن ميريزيم و روي گوشت را باقيه ماکاروني مي پوشانيم و در ظرف را ميگذاريم .

سپس ظرف را ميگذاريم کف فر با حرارت 350 درجه نيمساعت تا سه ربع بماند ، بعد ظرف را بيرون ميآوريم و ماکاروني را در ظرف برميگردانيم و کمي سس گوجه فرنگي روي ماکاروني مي دهيم و اطراف ماکاروني را با جعفري ترئيم ميکنيم ، جعفري خرد شده را با بقيه سس مخلوط ميکنيم و در سس خوري ميريزيم . اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا