دسته‌بندی نشده

فواید ژله و دو رنگين كمان ژله اي

چگونه از خوردن ژله بهره مند می شویم

ژله خوردنی شیرین، زیبا و دلخواهی است که به عنوان دسر در مهمانی ها و مخصوصا عروسی ها سرو می شود. ژلاتین که ماده اصلی تشکیل دهنده ژله است از استخوان حیوانات تهیه می شود و البته برای مسلمانان مهم است که از حیوانات حلال گوشت و ذبح شرعی تهیه شود. البته ژلاتین های گیاهی نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرند. در این چگونه علت تشویق شما به خوردن این دسر خوشمزه را در حد تعادل برایتان گفته ایم.

چگونه از خوردن ژله بهره مند می شویم

پوست
ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست خوب است. به بازسازی سلولهای جدید بدن کمک می کند. از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند. ژله برای تولید کلاژن خوب است. ژله دارای اسید اسپارتیک غنی است که به فرآیند بازسازی کمک می کند. بنابراین خوردن آن در حد میانه ضرری ندارد.

فواید ژله و آموزش چند ژله رویایی

عملکرد کاهش و افزایش وزن
ژله کالری کمی دارد در نتیجه برای دست یافتن به وزن ایده آل مناسب است. برخلاف دیگر محصولات شیرین، قند آن خیلی بالا نیست.

سیستم ایمنی بدن
ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است. به افزایش ایمنی بدن کمک می کند. خیلی از افراد ترجیح می دهند بعد از جلسات ورزشی و یا در زمان افسردگی ژله بخورند.

چگونه از خوردن ژله بهره مند می شویم

سلامت مو
ژله منبع غنی اسید فولیک بوده که برای سلامت مو مفید است. از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می کند.

کاهش کلسترول بد
همه می دانند که اگر سطح کلسترول بد در بدن افزایش یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک کرده و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد. ژله به جلوگیری از خطر بیماری های قلبی کمک می کند.

برای التهاب و ورم مفاصل خوب است
ژله از ژلاتین طبیعی تهیه شده است که می تواند نرمی مفاصل را افزایش داده و از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری کند. ژله همچنین می تواند تورم ناشی از درد مفاصل را کاهش دهد.

چگونه از خوردن ژله بهره مند می شویم

استرس را کاهش می دهد
آمینواسیدهای ضروری در ژله می تواند استرس را کاهش دهد. همچنین می تواند نشانه های ضعیف افسردگی در زنان را کاهش دهد.

ناهنجاری های پوست را کاهش می دهد
ژله رده هایی از اینوزیتول و نیاسین دارد که از برخی از ناهنجاری های پوستی جلوگیری می کند. در حقیقت مصرف مکرر ژله به کاهش ناهنجاری هایی نظیر آکنه و روزاسه (نوعی بیماری مربوط به بینی و گونها که با ضایعات آکنه مانند و گشاد شدگی مویرگها مشخص می شود) را کاهش می دهد.

=====*======*======*======*======*======*=====

چگونه ژله چند طبقه رنگارنگ درست کنیم

درست کردن ژله برای دسر در مهمانی ها یا روزهای تعطیل که وقت بیشتری برای دورهم بودن داریم می تواند کار مفرحی باشد.

ژله چند طبقه

در این چگونه هم سعی داریم تا ایده و طعم و شکلی جدید برای تهیه ژله به شما ارائه دهیم. تفاوت این ژله با ژله رنگین کمان لایه های سفید رنگ آن است. هر چند تهیه آن وقت گیر است امیدواریم شما خانم های هنرمند و باسلیقه آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

ژله در 4 رنگ مختلف از هر رنگ یک بسته
شکر 1 لیوان
شیر کم چرب 4 لیوان
ژلاتین 70 گرم
ماست کم چرب 250 گرم
عصاره وانیل 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه ژله سفید

– شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید.
– ژلاتین را با یک لیوان آب به صورت بن ماری حل کنید.
– ژلاتین، شیر گرم، ماست، شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده و با حرکات سریع کاملا مخلوط کنید تا کاملا صاف و یک دست شوند.

-*- ظرف مورد نظرتان را که بهتر است مستطیل شکل باشد در فریزر قرار دهید، سپس اولین بسته ژله را که با یک لیوان آب جوش و نیم لیوان آب سرد تهیه کرده اید در ظرف بریزید.

ژله چند طبقه

-*-ظرف را برای مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

-*-ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و یک و نیم تا دو لیوان از ژله سفید روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

-*-یک بسته ژله رنگی دیگر را آماده کنید و روی ژله سفید بریزید.

-*-این کار را تا تمام شدن 4 بسته رنگی ژله ادامه دهید.ممکن است در پایان مقداری از ژله سفیدتان باقی بماند.

ظرف کامل شده
-*-پس از کامل شدن ظرف را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

-*-برای بیرون آوردن ژله از ظرف و برش زدن؛ باید دور ژله را با چاقو ببرید و ته ظرف را در آب جوش بزنید تا ژله از کف ظرف جدا شود. بعد ژله را در یک ظرف خیس برگردانید و به اشکال دلخواه برش بزنید.

ژله چند طبقه

ژله دو رنگ
-*-این ژله با دو رنگ (سفید و یک رنگ دیگر) نیز زیبا خواهد شد.

نکات و هشدارها
-*-اگر همه ژله های رنگی را در ابتدا آماده کردید و یا ژله سفیدتان در دمای محیط ماند آن را به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا مایع شود.

-*-چون معمولا عصاره وانیل در اختیار همه نیست، به جای آن می توانید از یک قاشق چایخوری وانیل خشک استفاده کنید.
شیر و ماستی که استفاده می کنید هر قدر کم چرب تر باشند بهتر است.

=====*======*======*======*======*======*=====

چگونه ژله فرفره درست کنیم

تجربه درست کردن شکل جدیدی از دسرهای همیشگی، حتما می تواند برای هر خانمی خوشایند و جالب باشد. درست کردن ژله که می توان آن را با روش های مختلف به اشکال متفاوتی درآورد نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای یک تجربه جدید در تهیه ژله این چگونه را دنبال کنید.

چگونه ژله فرفری درست کنیم

مواد لازم
* پودر ژله یک بسته
*مارشملو 30 گرم
*آب نصف لیوان

-*- یک کتری مناسب (ظرف ژله به راحتی روی آن قرار بگیرد) را تا نیمه آب کنید و به جوش آورید.

-*- نیم لیوان آب را جوش آورده و ژله را در آن حل کنید.

-*- مارشملو را خرد کرده و در ژله بریزید.تا جایی که می توانید مارشملوها را ریز کنید؛ چون کمی سخت آب می شوند.

-*- ظرف حاوی ژله و مارشملو را روی حرارت کتری که به جوش آورده اید قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا مارشملوها به روش بن ماری آب شوند.

-*- ته یک ظرف مستطیل شکل را چرب کنید و ژله و مارشملو را در آن بریزید.

چگونه ژله فرفری درست کنیم

-*- ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

-*- داخل یک سینی آب جوش بریزید و ظرف ژله را در آن قرار دهید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.

-*- ژله را رول کرده و برش بزنید.برای انجام این کار بهتر است از یک تکه نخ کمک بگیرید چون بریدن این رولت با چاقو مشکل است.

نکات و هشدارها
معمولا در بازار ژله در بسته بندی های 100 گرمی عرضه می شود اما برای تهیه این نوع ژله برای هر 85 گرم پودر ژله باید 25 گرم مارشملو استفاده کنید و برای 15 گرم بقیه به حدود 5 گرم مارشملو اضافه نیاز دارید. ممکن است این 5 گرم را اصلا به حساب نیاورید اما ممکن است به همین دلیل ژله شما چسبندگی خوبی پیدا نکند. پس هنگام خرید به وزن محصولی که خریداری می کنید دقت کنید.
علت دو رنگ شدن ژله این است که مارشملو سبک است و روی ژله قرار می گیرد.
این ژله اصلا نرم نیست و کاملا مانند پاستیل است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا