دسته‌بندی نشده

فلفل دلمه ای شکم پر

موادلازم:

فلفل دلمه ای

برنج خیس شده

نوشته های مشابه

بادام

دارچین

روغن

نمک

زنجبیل

عسل

نخود پخته

کشمش

کاغذ فویل

فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

برنج خیس شده را بپزید.

در ظرف پیرکس کمی چرب شده، فلفل دلمه ای را به حالت ایستاده قرار دهید و با فویل بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.

بادام را تفت دهید.

فلفل دلمه ای شکم پر

روغن، دارچین، نمک، زنجبیل و عسل را روی حرارت کم به طور مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود اما نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

برنج پخته، نخود، بادام تفت داده شده و کشمش را با هم در کاسه مخلوط کنید و به جز ۲قاشق غذاخوری، بقیه مخلوط عسل را به مخلوط برنج اضافه کنید.

فلفل دلمه ای را با مواد پر کنید و باقی مانده مایه عسل را به طور مساوی روی فلفل دلمه ای پر شده بریزید، با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت ۱۵دقیقه بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا