دسته‌بندی نشده

طعم جدید غذا برای مهمانی ها با خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا

خیلی از ما به دنبال کشف مزه های جدید و طعم متفاوت غذاهای تازه هستیم. مدتی بود که به دنبال تهیه یک غذای معروف ترکیه ای بودم با نام داوود پاشا.

این غذا که به فسنجان ترکیه ای هم شهرت داره بسیار ساده درست میشه و علاوه بر اون میتونه برای تغییر ذائقه و تنوع دادن به سفرمون گزینه خوبی باشه . با دلگرم همراه شوید .

طعم جدید غذا برای مهمانی ها با خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورشت داود پاشا ترکیه با طعم عالی و بی نظیر

مواد لازم جهت تهیه خورش داود پاشا

  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
  • پیاز نگینی سرخ کرده نصف 1 عدد
  • آرد سفید 1-2 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک 2 قاشق سوپ خوری
  • رب انار 1.5 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع مقداری برای سرخ کردن
  • زردچوبه، پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

مراحل تهیه داوود پاشا

  1. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویه‌ ها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.
  2. گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آن‌ها را داخل روغن سرخ کنید.
  3. بعد از آن‌که گوشت‌ ها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخ‌ کرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.
  4. در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید.
  5. اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد.
  6. هنگامی که غذا پخته شد می‌توانید دانه‌ های انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه

طرز تهیه مقلوبه پلـو : غذای خوشمزه عربی و ترکیه ای

ناسی لماک : غذای محبوب مالزی با طعمی بی نظیر

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا