دستهبندی نشده
طرز تهیه ی نرگسی اسفناج غذای رژیمی و مقوی
آشنایی با روش تهیه نرگسی _ غذای رژیمی
نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.
طرز تهیه نرگسی اسفناج مرحله به مرحله
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج
- اسفناج 500 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- پیاز 2 عدد
- سیر 3-4 حبه
- نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن یا کره به میزان لازم
طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه
- برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناجها را تمیز کرده و بشویید.
- اسفناجها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
- در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
- در مدتی که اسفناج پخته میشود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
- سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
- در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
- پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
- پس از تفتدادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناجها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.
- نرگسی اسفناج شما آماده است. میتوانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.
نکته ی مهم برای پخت نرگسی
- مثل میرزا قاسمی، هم زدن یا نزدن تخممرغ به سلیقه شما بستگی دارد.
- شما میتوانید تخممرغ را پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته و عسلی روی غذا داشته باشید.
- اضافهکردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری میدهد.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی