دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی نرگسی اسفناج غذای رژیمی و مقوی

آشنایی با روش تهیه نرگسی _ غذای رژیمی

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه دلگرم ببینید.

طرز تهیه نرگسی اسفناج مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

  • اسفناج 500 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 3-4 حبه
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

  1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.
  2. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
  3. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
  4. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
  5. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
  6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
  8. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.
  9. نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

نکته ی مهم برای پخت نرگسی

  • مثل میرزا قاسمی، هم زدن یا نزدن تخم‌مرغ به سلیقه شما بستگی دارد.
  • شما می‌توانید تخم‌مرغ را پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته و عسلی روی غذا داشته باشید.
  • اضافه‌کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می‌دهد.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا