دستهبندی نشده
طرز تهیه ی نان کروسان پنیری با طعم خاص و جذاب
آموزش تهیه کروسان پنیری _ یک صبحانه ویژه
کروسان یا کرواسان نوعی نان و شیرینی پرطرفدار فرانسوی است که برای صبحانه و میان وعده بسیار مناسب است. که با آرد، خمیرمایه و کره تهیه میشه و خمیر آن با بکارگیری کره، به صورت خمیر هزار لا آماده میشه. کرواسان بعنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته میشود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است. نان کروسان پنیری میان وعده مناسب برای دانش آموزان عزیز . با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه کروسان پنیری خوشمزه و عالی
مواد لازم برای تهیه کروسان پنیری
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر خامه ای به میزان لازم
- شیر ۱ لیوان
- نمک ۱ هشتم قاشق چایخوری
- آرد ۴ لیوان
- خمیر مایه فوری ۱ قاشق سوپ خوری
- شکر نصف لیوان
- کره صد گرم
طرز تهیه کروسان پنیری خوشبو
- برای تهیه نان کروسان پنیری اول باید آرد و نمک را سه بار الک کنید.
- شیر و ۲ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و بگذاید تا بجوشد و تا شکر حل شود صبر کنید تا شیر ولرم شود
- سپس مایه خمیر را به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه در جای گرم با در بسته گذاشته تا عمل بیاید.
- تخم مرغ را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته اید تا هم دما با اتاق شود با کره نرم شده و بقیه شکر مخلوط کنید خمیر مایه را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
- دو سوم از آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. بقیه خمیر را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید
- خمیر را ورز داده اگر خمیر کمی چسبناک بود به آن آرد اضافه نکنید.
- خمیر را در ظرف آرد پاشی شده گذاشته روی آن پارچه نمدار کشیده و ۲ ساعت در جای گرم گذاشته تا ۲ برابر شود.
- خمیر را کمی دیگر ورز دهید و بعد روی سطح آرد پاشی شده به صورت لایه نازکی پهن کنید و به صورت مثلثی برش زده در قسمت پایین یعنی قسمت پهن مثلث مقداری پنیر گذاشته و می پیچیم.
- خمیرها را داخل سینی فر از قبل چرب شده با فاصله می چینیم روی آن را پوشانده و مجدد نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
- نان ها را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می دهیم تا طلایی شوند.
نکته ی مهم برای تهیه ی کروسان پنیری
- می توانید روی نان ها قبل از پخت زرده تخم مرغ به همراه کمی شیر و زعفران مالیده و کنجد و سیاه دانه بپاشید.
- در هنگام پخت نان ظرف آبی در فر قرار دهید تا رطوبت و بخار آب باعث نرم و لطیف تر شدن نان ها بشود.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی