دستهبندی نشده
طرز تهیه ی سوپ بلغور سالم و بی نظیر
دستور پخت سوپی سالم و پر خاصیت (سوپ بلغور)
مواد لازم برای تهیه ی سوپ بلغور
- بلغور : یک لیوان
- پیاز : بزرگ یک عدد
- گوجه : سه عدد
- سیر : دو حبه بزرگ
- نعناع خشک : دو قاشق پر
- شوید خشک : دو قاشق
- رب گوجه : یک قاشق
- عدس یا دال عدس : نصف لیوان
- ماست : یک لیوان(اختیاری)برای خوشمزه شدنش
- گوشت چرخی : سیصد گرم
- روغن و نمک و زردچوبه : میزان لازم
- (من کمی اسفناج ریز شده هم ریختم)
طرز تهیه ی سوپ بلغور
- ابتدا پیاز رو ریز میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم.
- بعد سیر رنده رو شده میریزیم و تفت میدیم .
- گوجه رو رنده درشت میکنیم و همراه با رب گوجه و نمک و زردچوبه روی پیازا میریزیم و تفت میدیم تا گوجه سرخ بشه و آبش تبخیر بشه .
- بعد بلغور و ماست و نعناع و شوید رو میریزیم و هم میزنیم.
- به مقدار کافی روش آب جوش میریزیم و میذاریم تا به جوش بیاد یک ربع بعد گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی های کوچولو درمیاریم و داخل سوپ میریزیم .
- دال عدس هم میریزیم و حدود یک ساعت و نیم میذاریم تا بپزه و جابیفته.میتونیم روش از نعناع داغ هم استفاده کنیم.
- (گوشت قلقلی رو با نمک و فلفل سیاه و کمی ارد نخودچی ورز میدیم.)
نکاتی برای داشتن سوپی خوشمزه
- بجای گوشت قلقلی میتونیم از مرغ استفاده کنیم.(آب مرغ و مرغ ریش شده)
- بدون گوشت و مرغ هم میشه .
- من امشب گوشت یا مرغ نریختم ولی آب قلم داشتم تو فریزر اونو ریختم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی