دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی سوپ بلغور سالم و بی نظیر

دستور پخت سوپی سالم و پر خاصیت (سوپ بلغور)

مواد لازم برای تهیه ی سوپ بلغور

  • بلغور : یک لیوان
  • پیاز : بزرگ یک عدد
  • گوجه : سه عدد
  • سیر : دو حبه بزرگ
  • نعناع خشک : دو قاشق پر
  • شوید خشک : دو قاشق
  • رب گوجه : یک قاشق
  • عدس یا دال عدس : نصف لیوان
  • ماست : یک لیوان(اختیاری)برای خوشمزه شدنش
  • گوشت چرخی : سیصد گرم
  • روغن و نمک و زردچوبه : میزان لازم
  • (من کمی اسفناج ریز شده هم ریختم)

طرز تهیه سوپ بلغور

طرز تهیه ی سوپ بلغور

  1. ابتدا پیاز رو ریز میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم.
  2. بعد سیر رنده رو شده میریزیم و تفت میدیم .
  3. گوجه رو رنده درشت میکنیم و همراه با رب گوجه و نمک و زردچوبه روی پیازا میریزیم و تفت میدیم تا گوجه سرخ بشه و آبش تبخیر بشه .
  4. بعد بلغور و ماست و نعناع و شوید رو میریزیم و هم میزنیم.
  5. به مقدار کافی روش آب جوش میریزیم و میذاریم تا به جوش بیاد یک ربع بعد گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی های کوچولو درمیاریم و داخل سوپ میریزیم .
  6. دال عدس هم میریزیم و حدود یک ساعت و نیم میذاریم تا بپزه و جابیفته.میتونیم روش از نعناع داغ هم استفاده کنیم.
  7. (گوشت قلقلی رو با نمک و فلفل سیاه و کمی ارد نخودچی ورز میدیم.)

طرز تهیه سوپ بلغور

نکاتی برای داشتن سوپی خوشمزه

  1. بجای گوشت قلقلی میتونیم از مرغ استفاده کنیم.(آب مرغ و مرغ ریش شده)
  2. بدون گوشت و مرغ هم میشه .
  3. من امشب گوشت یا مرغ نریختم ولی آب قلم داشتم تو فریزر اونو ریختم.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا