دستهبندی نشده
طرز تهیه ی سس سالسا به روش رستورانی
طرز تهیه سس سالسا مرحله به مرحله
سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. با دلگرم همراه شوید.
سس سالسا _ طرز تهیه سس سالسا
مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی
- گوجه فرنگی رسیده بزرگ 3 عدد
- فلفل دلمه سبز کوچک 1 عدد
- سیر 3 حبه
- پیازچه متوسط 8 عدد
- گنشیز تازه 2 ق غذاخوری
- فلفل جلاپینو (هالوپینو) 1 ق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه 2-3 ق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس سالسا مکزیکی
- برای تهیه سالسا مکزیکی از نوع کلاسیک ابتدا باید دانههای گوجهفرنگیهای قرمز و رسیده را بگیرید.
- گوجهفرنگیها را خرد کنید.
- فلفل دلمهای سبز رنگ را نیز خرد کنید.
- حبههای سیر را ریز خرد کنید.
- پیازچهها را نیز خرد کنید.
- گشنیز تازه را خوب شسته و ساطوری کنید.
- فلفل جلاپینو یا هالوپینو را نیز خیلی ریز و یکدست خرد کنید.
- حالا همه مواد خردشده را باهم داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید ودر نهایت آبلیمو و نمک به آنها اضافه کنید.
- روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس سالسا را داخل یخچال نگه دارید.
- سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است.
میتوانید این سس را در کنار انواع غذاهای مکزیکی و یا حتی با چیپس ذرت یا نان ترتیلا میل کنید.
نکته ها برای تهیه ی سس سالسا
- در صورت تمایل میتوانید مقداری فلفل قرمز نیز به ترکیب بالا اضافه کنید که در این صورت، تندی سس شما بسیار زیاد خواهد شد.
- اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، میتوانید از ترشی آن استفاده کنید.
- ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر، طعم قوی و بسیار خوبی دارد. سعی کنید مواد اولیه ذکر شده را تغییر ندهید و یا حذف نکنید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی