دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی سس سالسا به روش رستورانی

طرز تهیه سس سالسا مرحله به مرحله

سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. با دلگرم همراه شوید.

سس سالسا _ طرز تهیه سس سالسا

مواد لازم برای تهیه سس سالسا مکزیکی

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ 3 عدد
  • فلفل دلمه سبز کوچک 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • پیازچه متوسط 8 عدد
  • گنشیز تازه 2 ق غذاخوری
  • فلفل جلاپینو (هالوپینو) 1 ق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه 2-3 ق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس سالسا مکزیکی

  1. برای تهیه سالسا مکزیکی از نوع کلاسیک ابتدا باید دانه‌های گوجه‌فرنگی‌های قرمز و رسیده را بگیرید.
  2. گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای سبز رنگ را نیز خرد کنید.
  4. حبه‌های سیر را ریز خرد کنید.
  5. پیازچه‌ها را نیز خرد کنید.
  6. گشنیز تازه را خوب شسته و ساطوری کنید.
  7. فلفل جلاپینو یا هالوپینو را نیز خیلی ریز و یک‌دست خرد کنید.
  8. حالا همه مواد خردشده را باهم داخل یک ظرف ریخته و مخلوط کنید ودر نهایت آبلیمو و نمک به آن‌ها اضافه کنید.
  9. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و تا زمان سرو، سس سالسا را داخل یخچال نگه‌ دارید.
  10. سس سالسای تند و خوشمزه شما آماده است.

می‌توانید این سس را در کنار انواع غذاهای مکزیکی و یا حتی با چیپس ذرت یا نان ترتیلا میل کنید.

نکته ها برای تهیه ی سس سالسا

  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری فلفل قرمز نیز به ترکیب بالا اضافه کنید که در این صورت، تندی سس شما بسیار زیاد خواهد شد.
  • اگر فلفل جلاپینو تازه در دسترس نبود، می‌توانید از ترشی آن استفاده کنید.
  • ترکیب فلفل جلاپینو، گشنیز و سیر، طعم قوی و بسیار خوبی دارد. سعی کنید مواد اولیه ذکر شده را تغییر ندهید و یا حذف نکنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا