دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی رولت گوشت با انبه + سس آن

دستور تهیه رول گوشت و انبه خانگی

این رولت خوشمزه است ومورد علاقه خیلی هاست طعمش عالیه پیش غذای مناسبی برای مهمانی هاست . رولت انبه با گوشت و مرغ رو اگه درستش کنید از مزه ش خوشتون میاد. با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه

  • ۲۵۰ گرم فیله گوشت (بدون چربی و خرد شده)
  • نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
  • مقداری روغن زیتون برای چرب کردن
  • خمیر فیلو به میزان لازم
  • ۲ ساقه پیازچه (خرد شده)
  • ۱ عدد انبه نگینی شده
  • ۲۰ گرم برگ نعناع (پاک شده)
  • ۲۰ گرم برگ ریحان (پاک شده)
  • ۲۰ گرم برگ گشنیز (پاک شده)

مواد لازم برای تهیه سس

  • ۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش
  • ۲ قاشق سوپ خوری سس ماهی
  • ۱ عدد فلفل قرمز (بدون تخم و خرد شده)
  • ۱ حبه سیر (کوبیده شده)

طرز تهیه رول گوشت و انبه

  1. گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.
  2. ورقه‌های خمیر فیلو را به صورت مربع‌های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.
  3. رول‌های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
  4. رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.
  5. این رول‌ها را می‌توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن‌ها می‌شود.
  6. این رول روغن چندانی ندارد و می‌تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا