دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی بامیه

طرز تهیه ی بامیه

مواد لازم برای تهییه بامیه

مناسب برای :4 نفر

*-آرد =۱۲۵ گرم

*-تخم مرغ =۳ عدد

*-شکر= ۲۰۰ گرم

*-روغن =۴ تا ۵ قاشق

*-شربت غلیظ= ۲ پیمانه

*-گلاب =۲ تا ۳ قاشق

طرز تهیه

1-آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید

2-آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بهم می زنیم تا آب کامل تبخیر و مایه سفت شود

3-ظرف را ازروی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کامل نرم و لطیف شود

4-بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم میکنیم دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه بهر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بطوریکه سطح روغن پوشیده شود

5-گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود

6-بعد بامیه های آماده شده را در شربت میریزیم درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .

منبع:دستپخت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا