دسته‌بندی نشده

طرز تهیه ی باباغنوج پیش غذای خوشمزه عربی

بابا غنوج _ خوشمزه‌ترین طرز تهیه پیش غذای بابا غنوج

بابا غنوج یا بابا گانوش که به متبل هم معروف هستش یکی از پیش غذاهای معروف در خاورمیانه است که مواد اصلی تشکیل دهنده اش بادمجون کبابی و ارده هستش از اونجایی که بادمجون کبابی واقعا لذیذه و ما ایرانی ها هم زیاد ازش استفاده میکنیم. برای دیدن این آموزش با دلگرم همراه شوید.

طرز تهیه بابا غنوج مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه بابا غنوج

  • ۳ عدد بادمجان
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد لیمو ترش
  • ۱ قاشق غذاخوری ارده بدون شکر
  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ مشت جعفری تازه
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوج

  1. ابتدا بادمجان‌ها را با استفاده از منقل، گاز یا فر کبابی می‌کنیم تا کاملا دودی و خوش عطر شود.
  2. برای این کار روی سطح بادمجان‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد می‌کنیم، آن‌ها را با پوست روی حرارت می‌گذاریم و چندبار زیر و رو می‌کنیم تا داخلشان کاملا بپزد، سپس بادمجان‌های کبابی را کنار می‌گذاریم تا سرد شوند و بتوانیم به راحتی پوستشان را بکنیم.
  3. حالا بادمجان کبابی، جعفری و سیر را داخل غذاساز ریخته و ترکیب می‌کنیم تا جعفری و سیر کاملا خرد و با بادمجان مخلوط و یکدست شوند.
  4. ارده بدون شکر، لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می‌کنیم و مخلوط بادمجان را روی آن‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مقدار فلفل، ارده و روغن زیتون این غذا کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
  5. آنچه در تهیه این غذا اهمیت دارد بدون شکر بودن ارده و کبابی شدن بادمجان است.
  6. بابا غنوج در کشورهای مدیترانه‌ای با نان پیتا سرو می‌شود اما شما می‌توانید آن را نان لواش هم نوش جان کنید!

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا