دسته‌بندی نشده

طرز تهیه یک غذای مازندرانی، خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

● مواد لازم:
▪ مرغ متوسط : یک عدد
▪ جعفری،تره،شنبلیله،گیشنیز،نعنا: یک کیلو
▪ لوبیا سفید :نصف فنجان
▪ گردو چرخ کرده :نصف فنجان
▪ پیاز داغ ، نمک وفلفل ،آبلیمو یا آب نارنج ،روغن ،سیر

● طرز تهیه:
مرغ را چند تكه كرده و آن را همراه پیاز كمی سرخ می كنیم. سبزی خرد شده را كمی سرخ كرده و گردو را به آن اضافه می كنیم.

بعد از كمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه كرده و می گذاریم با ۲ لیوان آب ، نمك و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه كرده و صبر می كنیم تا جا بیفتد و تقریباً كم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و یك یا دو قاشق زرشك شسته شده را با كمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.

▪ اگر دوست داشته باشید می توانید یك فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه كنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا