دسته‌بندی نشده

طرز تهیه یک غذای جالب بنام بیج بیج

طرز تهیه یک غذای جالب بنام بیج بیج

طرز تهیه یک غذای جالب بنام بیج بیج

مواد لازم:

پیاز یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
سیب زمینی بزرگ یک عدد
قارچ 3 تا 4 عدد متوسط ( اختیاری)

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه ، بهش زردچوبه اضافه و کمی تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت رنگش تغییر کنه ، رب را هم در این مرحله اضافه و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه . به این مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه.

قارچها را بشورید و خرد کنید و در کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین . برای اینکه رنگش عوض نشه و تیره نشه بهش کمی آب لیمو اضافه کنید . اما اگه قارچتون تازه باشه رنگش عوض نمیشه .

وقتی گوشت پخت نمک و فلفلش را اندازه کنید و قارچها را بهش اضافه کنید ، بذارین طعم مواد با هم مخلوط بشه آب مواد کشیده بشه.

سیب زمینی را هم خلال کنید و در روغن سرخ کنید.

خوراک بیج بیج شما آماده است با سیب زمینی سرخ کرده تزئینش کنید. این خوراک را با برنج یا نون میل کنید.

طرز تهیه یک غذای جالب بنام بیج بیج

چند نکته طلایی در مورد گوشت چرخ کرده :

اگر شما قصد نگهداري طولاني ‌مدت گوشت را داريد، بايد بلافاصله و با حداکثر سرما آن را منجمد کنيد تا کيفيت و ارزش غذايي آن در بالاترين سطح باقي بماند و نيز بهترين نحوه مصرف گوشت‌ هاي فريز شده اين است كه آن را از فريزر خارج كرده و داخل يخچال بگذاريم تا كم كم از حالت انجماد خارج شود.

حال چطور مي ‌توان اين انجماد سريع را انجام داد؟

براي اين کار تنها کافي است که پس از خريدن گوشت قرمز، آن را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و به صورت کاملا نازک، درون يک نايلون پلاستيکي پهن‌ کنيد و آن را داخل فريزر بگذاريد.

هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر باشد و شما آن را پهن ‌تر و نازک ‌تر کرده باشيد و دماي فريزرتان پايين تر باشد، گوشت هم زودتر يخ مي‌ زند و کيفيت بالاي آن هم از دست نمي ‌رود.

چرا اين قدر روي نازک و کم‌ حجم بودن بسته‌ بندي گوشت تاکيد داريد؟

به دليل اين که اگر بسته ‌بندي شما ضخيم و پرحجم باشد، احتمال يخ نزدن سريع گوشت‌ هايي که در مرکز بسته‌ بندي قرار دارند، وجود خواهد داشت و اين امر مي ‌تواند باعث ايجاد فساد در مرکز بسته ‌بندي و انتشار آن به ساير قسمت‌ ها بشود يا تغيير کيفيت گوشت را در پي داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا