دسته‌بندی نشده

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی با تصاویر

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی:گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به اون دسته از غذاهایی گفته می شه که داخل فر پخته و روی اونها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شه. گراتین هم می تونه به صورت گیاهی یعنی تنها با سبزیجات درست بشه و هم می تونه از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شه که ما اینجا از مرغ استفاده کردیم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

مواد لازم:

::سینه مرغ ٥٠٠ گرم
::کدو حلوایی ٤٠٠
::سیب زمینی ٤ – ٣ عدد
::پودر سوخاری ١ پیمانه
::کره ٥٠ گرم
::پنیر موزرلا ١/٢ پیمانه
::سیر له شده ١ قاشق چای خوری
::زنجبیل له شده ١ قاشق چای خوری
::نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه به میزان لازم

برای مزه دار کردن پودر سوخاری:

::نمک ١ قاشق چای خوری
::پاپریکا ١ قاشق چای خوری
::ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری

برای سس سفید:

::کره ٥٠ گرم
::آرد ٢ قاشق غذاخوری
::شیر ١ لیوان
::آب مرغ ١ لیوان یا ١ عدد قرص عصاره مرغ
::نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
(در صورتی که از قرص عصاره استفاده کردید احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست).

طرز تهیه:
ابتدا کدو و سیب زمینی رو باریک برش می دیم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

مرغ رو به تکه های متوسط خرد می کنیم و با نمک، فلفل، ادویه و سیر و زنجبیل له شده مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

آرد سوخاری رو هم با نمک، پاپریکا و ادویه مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

حالا سس سفید رو درست می کنیم، به این شکل که اول کره رو روی حرارت آب می کنیم، آرد رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم و در نهایت شیر و آب مرغ رو هم اضافه می کنیم و اونقدر می زنیم تا کمی غلظت پیدا کنه.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

بعد ته یه ظرف مقاوم در برابر حرارت مثل پیرکس رو چرب می کنیم و مطابق تصاویر زیراون رو لایه لایه از سیب زمینی، مرغ، دوباره سیب زمینی و نهایتاً کدو حلوایی پر می کنیم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

سس سفید رو که خیلی نگذاشته ایم سفت بشه رو روی اونها می دیم.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

بعد با پودر سوخاری مزه دار شده روی مواد رو کامل می پوشونیم و برشهای کره رو روی اون پخش می کنیم.با فویل روی ظرف رو می پوشونیم، با چنگال چند سوراخ روی سطح اون ایجاد می کنیم و داخل فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار می دیم. بعد از حدوداً ٤٥ دقیقه ظرف رو از فر در آورده و پنیر رو روی اون می پاشیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا وقتی که روی پودر سوخاری و پنیر کاملاً طلایی و برشته بشه.

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

نهایتاً گراتین ما آماده است

طرز تهیه گراتین کدو حلوایی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا