دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کلاب ژامبون، ساندویچ فوری و خوشمزه

طرز تهیه کلاب ژامبون

کلاب­‌ها ساندویچ­‌های فوری، به صرفه و راحتی هستند که علاوه بر اینکه میان وعده­ای سرپایی و جذابی هستند، به عنوان یک وعده غذایی فوری، مقوی و جمع و جور در محل کار کاربرد زیادی دارند. در مقاله زیر طرز تهیه کلاب محبوب ژامبون را بخوانید.

مواد اولیه مورد نیاز:

نان پیتا/ نان لواش ۵ عدد
کاهو اسلایسی ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی اسلایسی ۳ عدد
خیارشور ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا ۲۰۰ گرم
پنیر چدار شیشه‌ای به مقدار لازم (برای کشیدن روی سطح نان)

طرز تهیه کلاب ژامبون

طرز تهیه کلاب ژامبون خانگی

1. نان کلاب ژامبون را آماده کنید:
کف تابه را با کره و قلمو چرب می‌کنیم. نان دایره‌ای، مانند نان تافتون شرکتی یا نان لواش را روی تخته کار قرار می‌دهیم و مطابق ویدئو از مرکز نان به یک سمت شروع به بریدن می‌کنیم. پنیر چدار شیشه‌ای یا سس دلخواه را روی سطحی که برش دادیم می‌مالیم و نان را در ماهیتابه قرار می‌دهیم تا تست شود.

2. سطح نان را پر کنید:
یک چهارم از نان را با ژامبون (گوشت چرخ کرده تفت داده شده، مرغ ریش ریش، سوسیس یا کالباس) پر می‌کنیم. ربع دیگر نان را کاهو می‌چینیم، سمت دیگر را گوجه فرنگی و خیارشور می‌چینیم و قسمت آخر را با پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا پر می‌کنیم.

حتماً بخوانید:

3. نان کلاب ژامبون را تا کنید:
از قسمتی که برش زده ایم شروع به تا کردن نان می‌کنیم. هنگامی که پنیر موزارلا آب شد کلاب ژامبون آماده است.

4. کلاب ژامبون را سرو کنید:
با سس کچاپ و خردل آن را تزیین و سرو می‌کنیم.

منبع : آرسس شف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا