دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چیکن لوف، یک غذای کامل و خوشمزه

روش تهیه چیکن لوف لذیذ با روش ایتالیایی ها

چیکن لوف را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. در برخی از دستورها، به مواد اولیه سس کچاپ یا سس باربیکیو نیز اضافه می‌شود. همچنین می‌توان به جای پنیر چدار از پنیرهای دیگر مانند پنیر پارمزان یا پنیر موزارلا استفاده کرد. چیکن لوف یک غذای بسیار مغذی و پروتئین است. همچنین منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین B12، آهن و سلنیوم است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
مرغ چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط، رنده شده 1 عدد
سیر، رنده شده 2 حبه
پودر نان 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پنیر چدار رنده شده 1/4 پیمانه
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

چیکن لوف ایتالیایی

روش تهیه چیکن لوف

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. قالبی مستطیل شکل به ابعاد 20 در 30 سانتی متر را چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، پودر نان، تخم مرغ، پنیر چدار رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید و با دست به شکل یک تکه صاف و یکدست درآورید.
قالب را به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملاً پخته شود.
چیکن لوف را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس با چاقو برش بزنید و سرو کنید.

روش تهیه چیکن لوف

نکات لازم جهت تهیه چیکن لوف

برای طعم بهتر، می‌توانید به مواد اولیه کمی سس کچاپ یا سس باربیکیو اضافه کنید.
همچنین می‌توانید به جای پنیر چدار از پنیرهای دیگر مانند پنیر پارمزان یا پنیر موزارلا استفاده کنید.
می‌توانید در کنار چیکن لوف، از سالاد یا سبزیجات بخارپز نیز سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا