دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پیتزای میوه/ دسر میوه ای خوش طعم

در فصل بهار و به خصوص تابستان آنقدر تنوع میوه ها بالا می رود که می توان با استفاده از آنها دسرهای مختلف و خوش طعمی درست کرد. در این مقاله مجله دلگرم طرز تهیه یک دسر خوش طعم و مقوی و در عین حال ساده را به خوانندگان خود آموزش می دهد.

طرز تهیه پیتزای میوه/ دسر میوه ای خوش طعم

طرز تهیه دسر میوه جات/ پیتزای میوه ها دسری خوش مزه و مقوی

مواد لازم برای تهیه نان پیتزا:

*یک و ¼ فنجان آرد چندمنظوره
*½ قاشق چایخوری خمیر مایه
*¼ قاشق چایخوری نمک
* 8 قاشق سوپ خوری کره بدون نمک آب شده
*½ فنجان شکر
*1 عدد تخم مرغ
*1 قاشق چایخوری وانیل

کِرِم روی نان پیتزا:

* 250 گرم پنیر خامه ای
*½ فنجان پودر قند یا شکر
*1و ½ قاشق چایخوری وانیل
*½ قاشق چایخوری پوسته لیمو
*کمی نمک

مواد براق کننده روی پیتزا:

*2 قاشق سوپ خوری مارمالاد پرتقال
*½ قاشق چایخوری سبزیجات معطر

میوه های روی پیتزا:

*1 فنجان زغال اخته
* 1فنجان کیوی نگینی خرد شده
* 1فنجان شلیل نگینی خرد شده
*1 فنجان تمشک و یا توت سیاه
* 1فنجان توت فرنگی خرد شده

به سلیقه خودتان می توانید میوه را تنوع بیشری بدهید.

طرز تهیه پیتزای میوه/ دسر میوه ای خوش طعم

طرز تهیه نان پیتزای میوه:

فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.ماهی تابه یا هر ظرفی که برای نان پیتزا مناسب تر است را انتخاب کنید و کف آن را کمی روغن بزنید تا نچسب شود.

در ظرف بزرگی کره و شکر را با همزن اینقدر هم بزنید تا تبدیل به خامه شود و مخلوطی نرم و یکدست تشکیل شود. تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در ظرفی جدا آرد، پودر خمیر مایه و نمک را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را داخل کاسه ریخته و تا زمانی که یکدست شود هم بزنید.

دستهایتان را کمی آرد بزنید که خمیر به دستهایتان نچسبد سپس آن را از کاسه بیرون بیاورید و داخل ظرفی که از قبل آماده کرده اید پهن کنید. 10 تا 12 دقیقه زمان لازم است تا نان پیتزای شما آماده شود. زمانیکه نان رنگ دلخواهتان را گرفت(طلایی شد) آن را از داخل فر خارج کنید و بگذارید سرد شود.

sep19

کِرِم روی پیتزا:

در ظرفی بزرگ پنیر خامه ای، شکر، وانیل، پوسته لیمو و کمی نمک را با هم ترکیب کنید و خیلی صاف و یکدست آن را روی نان پیتزایی که درست کردید پهن کنید.

مرحله آخر تهیه دسر پیتزای میوه جات:

مارمالاد را به همراه دو قاشق چایخوری آب و سبزیجات معطر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شل شود.میوه های نگینی خرد شده را طبق سلیقه خودتان روی نان قرار دهید و با برس آشپزی مارمالاد ها را بر روی میوه ها بمالید تا براقیت زیبایی به پیتزایتان بدهد.

این پیتزای خوشمزه را می توانید بعد از ظهر به عنوان عصرانه و یا بعد از خوراک اصلی به عنوان دسر نوش جان کنید.

ترجمه و گرداوری:
بخش آشپزی مجله دلگرم
(اعظم بهادرپور)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا