دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پولکی نارگیلی : آموزش مرحله به مرحله تهیه پولکی نارگیلی

با مجله اینترنتی دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه پولکی نارگیلی آشنا شوید.

طرز تهیه پولکی نارگیلی مانند دیگر پولکی‌هاست فقط در پایان کار باید پودر نارگیل را به شربت پولکی اضافه کنید. برای تهیه پولکی نارگیلی به آب، شکر،‌ سرکه و پودر نارگیل نیاز است.

پولکی که برخی آن را به آبنیات سکه‌ای هم می‌شناسند نوعی شیرینی سنتی مخصوص اصفهان است. پولکی در انواع طعم‌ها مانند نارگیلی، کنجدی، زعفرانی و … وجود دارد. تهیه پولکی در منزل بسیار راحت است فقط باید به فوت و فن آن آشنا باشید. در این مطلب تهیه پولکی نارگیلی به دو روش به شما آموزش داده شده است.

طرز تهیه پولکی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه پولکی نارگیلی

  • شکر : ۱ پیمانه
  • سرکه : ۸ قاشق غذاخوری
  • آب : ۱/۲ پیمانه
  • پودر نارگیل : ۱ قاشق مرباخوری

دستور تهیه پولکی نارگیلی

زمان لازم برای تهیه پولکی ۱ ساعت

  1. کف یک سینی استیل را کمی چرب کنید و آن را کنار بگذارید.
  2. سرکه و آب را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
  3. سپس شکر را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا شکر‌ها آب شوند. توجه کنید که شربت پولکی را نباید هم بزنید.
  4. وقتی شربت کمی غلیظ شد شعله را خاموش کنید و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید.
  5. مخلوط را فورا در سینی چرب شده بریزید و صبر کنید تا سرد و سفت شود. (می‌توانید شربت را با قاشق به صورت گرد گرد کف سینی بریزید، ولی باید خیلی سریع این کار را انجام دهید.)
  6. پس از اینکه سفت شد آن را به کمک چاقو یا کاردک از سینی جدا کنید.
  7. پولکی نارگیلی شما آماده شد. آن را درون یک ظرف در دار نگهداری کنید تا خشک نشود

طرز تهیه پولکی نارگیلی

روش دوم برای تهیه پولکی نارگیلی

مواد لازم برای تهیه پولکی نارگیلی

  • آب : ۲۰۰ میلی‌لیتر
  • شکر : ۵۰۰ گرم
  • کرم تارتار : یک‌دوم قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل : ۵۰ گرم

طرز تهیه پولکی نارگیلی

زمان لازم برای تهیه پولکی ۱ ساعت

  1. ابتدا کف یک سینی استیل را کمی چرب کنید.
  2. آب و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوشد و شکر‌ها حل شوند. توجه کنید که شربت پولکی را نباید هم بزنید.
  3. سپس کرم تارتار را به شربت اضافه کنید و کمی صبر کنید تا طلایی رنگ شود.
  4. یک قاشق از شربت را روی سینی بریزید اگر بلافاصله سفت شد یعنی شربت پولکی آماده شده است.
  5. اکنون حرارت را خاموش کنید و نارگیل را به شربت اضافه کنید.
  6. شربت پولکی را روی سینی بریزید و سینی را بچرخانید تا شربت کف سینی پخش شود.
  7. صبر کنید تا شربت درون سینی سفت شود، سپس آن را به کمک یک کاردک جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  8. پولکی را در یک ظرف در دار نگهداری کنید.

نکات مهم پایانی

  • شربت پولکی نباید زیاد روی حرارت بماند، زیرا بو و طعم سوختگی می‌گیرد.
  • همچنین اگر کم حرارت ببیند حالت شکننده پیدا نمی‌کند.
  • قبل از اینکه شربت تیره شود باید شعله را خاموش کنید.
  • سرکه مناسب برای تهیه پولکی، سرکه سفید است تا رنگ آن را تیره نکند.
  • توجه کنید که اگر سرکه به شربت نزنید موجب شکرک زدن پولکی می‌شود.
  • مقدار نارگیل به میل و ذائقه خودتان بستگی دارد.
  • می‌توانید پس از اینکه شربت را در سینی ریختید، پودر نارگیل را روی آن بپاشید.
  • پولکی را با انواع دمنوش می‌توانید میل کنید.
  • اگر بعد از ریختن مایه روی سینی و خشک شدن آن، به سینی چسبید و کنده نشد باید از یک چاقو کمک بگیرید. به این ترتیب که سر چاقو را زیرلبه پولکی فرو کنید تا کنده شود. همچنین می‌توانید به مدت ۳۰ ثانیه سینی حاوی پولکی را در یخچال بگذارید و بعد به کمک یک کاردک آن‌ها را از سینی جدا کنید.

بیشتر بخوانید :

فواید نبات – خاصیت معجزه آسای نبات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا