دسته‌بندی نشده

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز (حمص) با روغن زیتون

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه

لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که به همراه آب لیمو که دارای ویتامین ث می باشد و در ترکیب سایر مواد مغذی، یک غذای سالم و مقوی را تدارک خواهید دید. همچنین می توانید برای تزیین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.

از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می‌ توان به حمص، پائیا، خوراک بیگوس، نخود پلو، پنکیک سبزیجات، کوشاری و… اشاره کرد.

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه و مقوی

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز خوشمزه و مقوی

مواد لازم :

لوبیا قرمز: ۱ لیوان
نخود: ۱ لیوان
سیر: ۲ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز غذای عربی

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا لوبیا قرمز و نخود را شسته و به مدت ۲ ساعت در زودپز بگذارید تا بپزد.
گام 2 سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و آماده کنید.
گام 3 لوبیا قرمز و نخود را در یک ظرف بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 سیرها را نیز ریز خرد کنید و به مخلوط لوبیا اضافه کنید.
گام 5 سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.
گام 6 می ‌توانید کمی آب نخود و لوبیا را نیز به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود.

طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز (حمص)

گام 7 مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
گام 8 می توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا