دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان شیر مال سنتی با طعمی بی نظیر و فراموش نشدنی در منزل

روش پخت نانی نرم و پفکی شیر مال

نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های مختلف پخته میشه. نان شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون را می تونین در وعده صبحانه یا میان وعده میل کرده یا در ماه رمضان در وعده سحر و افطار سرو کنید. اگر نان شیرمالی با بافت بسیار نرم و پنبه ای میخواین با دلگرم همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه ی نان شیر مال

  • شير ولرم ١/٢ پيمانه
  • شكر١/٤ پيمانه +١ ق غ سرخالي
  • مایه خمیر ١ق غ سر خالي
  • آرد ٢٥٠ تا ٣٠٠ گرم
  • تخم مرغ ١ عدد (زرده و سفیده رو مخلوط کنید و نصفش رو داخل نون بریزید و نصف دیگه برای رومال)
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • کمی نمک

روش پخت نان شیرمال خوشمزه

  1. مايع خمير رو با یه قاشق شکر تو شير گرم كاملا حل كنين شیری که گرم باشه ولی دست و نسوزونه.
  2. بعد تو یه ظرف بزرگ همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط كنين.
  3. آرد رو کم کم اضافه کنید تا موقعی که به دست نچسبه.
  4. خمیر رو ١٠دقیقه ورز بدید یا صد مرتبه به ظرف بکوبید.
  5. بعد روشو کاملا بپوشونید و به مدت یک ساعت یه جای گرم بزارين كه استراحت كنه.
  6. وقتی حجم خمیر دو برابر شد خمیر رو شکل بدید و تو سینی فر بچینید من تو (قالب کمربندی شکل دادم).
  7. بازم روشو بپوشونید و بذارید تا یک ربع دیگه هم استراحت کنه.
  8. بعد از یک ربع حجمش زیادتر میشه.
  9. بعد هم با نصفه تخم مرغ رومال کنید روش کنجد و تخم خرفه بپاشید.
  10. توی فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ درجه بذارید تا بوی نون خونه رو پر کنه .
  11. تا زماني كه رنگ نون كاملا تغيير كنه.
  12. توی فر هم یه ظرف آب بذارید که نون رطوبتشو حفظ کنه.

2 نکته برای تهیه نان شیرمال

  1. حتما آرد رو از نونوایی فانتزی تهیه کنید چون بهترین نوع آرد برای نونه.
  2. دوم خمیرمایه حتما تازه باشه شیر و خیلی داغ نکنید وگرنه خمیر مایه عمل نمیکنه.

این نون فوق العاده خوشمزه ست پیشنهاد میکنم که حتمن درست کنین

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا