دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان تست ساده ، ترد و خوش طعم برای صبحانه

طرز تهیه نان تست به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

نان تست، یکی از انواع نان های معروف و پرمصرف بوده که در میان ایرانیان نیز محبوبیت خاص خود را دارد. می توانید با ترکیب چند ماده اصلی ساده و دردسترس این نان خانگی عالی و پرمصرف را در منزل تهیه و آماده کنید.
نان تست را می ‌توانید با آرد سفید یا آرد نانوایی نیز طبخ کنید. البته طبخ این نان با آرد نانوایی به مقدار بیشتری آب نیاز خواهد داشت تا خمیر نان نرم شود. به طور معمول بین ۴ تا ۵ روز می‌ توانید این نان را در ظرف های در بسته نان نگهداری کنید و تازه مصرف نمایید.

از دیگر انواع نان‌ های خانگی و محبوب می توان به نان کشتا، نان کماج، نان گردویی، نان قندی، نان زیره و سیاه دانه، نان سیمیت، نان رول دارچینی، نان فطایر پنیری، نان اسفناج و… اشاره کرد.

نان تست

مواد لازم

آرد سفید: ۳ لیوان
شکر: ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
خمیر مایه: ۳ قاشق غذاخوری
آب ولرم: ۱ لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه نان تست ساده

مراحل

ابتدا در یک کاسه مواد خمیر مایه، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید.
۱۵ دقیقه به خمیر استراحت دهید تا به عمل بیاید.
سپس آرد، روغن و نمک را اضافه و خوب ورز دهید. خمیر را گرد کرده و در یک ظرف که چرب کرده اید بریزید.درب ظرف را با یک حوله بپوشانید و به مدت ۲ ساعت خمیر را استراحت دهید.
سپس بر روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید.

طرز تهیه نان تست به روش خانگی

خمیر را در قالب چرب شده قرار دهید و مجددا یک ساعت در جای گرم بگذارید تا استراحت کند.در یک کاسه یک عدد تخم مرغ را بشکنید و با چنگال کاملا هم بزنید تا سفیده و زرده آن مخلوط شود.
بعد از آماده شدن خمیر و پف کردن آن، تخم مرغ را با قلم مو بر روی سطح نان بمالید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا