طرز تهیه میگو کباب مخصوص
میگو کباب مخصوص را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
میگو کباب مخصوص
مواد اولیه : برای 5 نفر
نمك به میزان لازم
سیر 3حبه
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
زعفران 2قاشق غذاخوری
كره 50گرم
آبلیمو 4قاشق غذاخوری
جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
میگو 1كیلو (پاك شده)
فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا میگوهای پاك شده را بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا آب اضافی آنها كاملا گرفته شود.داخل ظرف در داری سیر را رنده كرده و به همراه آبلیمو ، جعفری خرد شده ، زعفران ، نمک و فلفل مخلوط كرده و میگوهای خشك شده را به آن اضافه كنید ، تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، درپوش ظرف را قرار داده و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید ، سیخ های چوبی را نیم ساعت داخل آب سرد قرار دهید و میگوها را به سیخ ها بکشید ، کره را آب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.داخل تابه ای نچشب میگوها را سرخ كنید و در حین پخت مرتب روی آنها روغن بزنید تا خشك نشوند.
نكات:
1)بهتر است كباب را روی منقل یا كباب پز تهیه كنید تا خوشمزه تر شود.
2)در صورت تمایل 5عدد برگ بو هم به میگو اضافه كنید تا طعم بهتری بگیرد.
2 خاصیت میگو :
1- ضد فشارخون
میگو از منابع اسیدهای چربی از خانواده امگا 3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک میکند. البته توصیه میشود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینهای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن میرساند و باعث افزایش وزن میشود که خود از عوامل بروز فشارخون است.
2- سرشار از سلنیوم
یکی از مواد معدنیای که در میگو به میزان بسیار یافت میشود، سلنیوم است. با خوردن 100 گرم میگو، 64 درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش میدهد.
افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمیخورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کمخونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین میشود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند.
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم