دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

طرز تهیه مسقطی انار

مواد لازم:

آب انار خالص یک لیوان
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو مقداری

طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :

آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.

خواص انار :

۱) پوست و ریشه انار ضد کرم
۲) انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

۳) اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.
۴) کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

۵) انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
۶) انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداهان)

۷) انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.
۸) انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

۹) مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین
۱۰) کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

گردآوري توسط : مجله دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا