دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مرغ بريان در فر

مرغ بريان در فر

مواد لازم:
مرغ: یک عدد درسته
آب غوره
روغن زيتون
نمك فلفل
پياز
فلفل دلمه
گوجه فرنگي

طرز تهیه مرغ بريان در فر

طرز تهیه مرغ بريان در فر

نوشته های مشابه

طرزتهیه:
ابتدا مرغ را شسته به مدت نيم ساعت در آب ولرم ميذاريم.با اينكار خونابه مرغ خارج ميشه.بهتره از مرغ كوچك كه چربي كمتري هم زير پوست دارن استفاده كنيد.

بعد مرغ را با نمك نسبتاً زياد كاملاً آغشته كنيد و در سالاد پياز،فلفل دلمه،گوجه فرنگى و روغن زيتون بودار بخوابانيد.بعد از يك ساعت آبغوره را اضافه كنيد.

براي اينكار مرغ و سالاد را در ظرف گود ريخته و در آبغوره فراوان غرق كنيد.محشر ميشه!!!!بذاريد چند ساعت در آبغوره بماند تا خوب مزه دار بشه.هر از گاهي مرغ را برگردانده و با قاشق داخل مرغ را هم بي نسيب نذارين!!!!

خوب حالا مرغ را در ظرف عميق مخصوص فر قرار دهيد و روي آن را با آلومينيوم فويل كاملا بپوشانيد. فر را تا دماي ٢٢٠ درجه گرم كرده و مرغ را يكساعت و نيم بدون گريل بپزيد.

سپس فويل را برداشته و ٢٠ دقيقه بدون فويل با دماي ٢٥٠ درجه بپزيد تا آب مرغ ته ظرف حسابي غليظ و روي مرغ برشته شود.با سليقه خود تزيين كنيد،

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا