دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربا کامکوات

طرز تهیه مربا کامکوات ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

طرز تهیه مربا کامکوات

طرز تهیه مربا کامکوات

براي تهيه اين مرباي خوشمزه و زيبا به يك كيلو كامكوات، يك كيلو شكر وجوهر ليمو احتياج داريم. كامكوات را خوب ميشوريم و با چاقوي باريك برشهاي كوچك ولي عميقي در آنها ايجاد مي كنيم.

در اصل بايد يك سوراخ عميق در انتهاي كامكوات ايجاد كرد و هسته هاي ميوه را از آنجا بيرون آورد. همچنين مي توان ميوه را از.طول به دو قسمت تقسيم كرد و يا حتي آن را ورقه ورقه بريد.

ولي من مي خواستم ميوه را درسته داشته باشم و از طرف ديگر وقت نداشتم با دقت و ظرافت هسته هاي آن را دربيارم. بنابراين هيچكدام از اين كارها را نكردم، لذا الان مرباي من هسته هم داره

. سپس مقداري آب را به جوش آورده و ميوه ها را در آن مي ريزيم و مي گذاريم بجوشد. پس از ٧-٨ دقيقه جوشيدن آنها را در آب سرد مي ريزيم ( شوك مي دهيم). بسته به اينكه مي خواهيد مرباي كامكوات چقدر تلخي داشته باشد، اين مرحله را چند بار تكرار مي كنيم. هر قدر بيشتر، تلخي و عطر مربا كمتر.

سپس مربا را در آب جوش كمي مي پزيم. مربا بعد از اينكه داخل شيره رفت ديگر نرم نخواهد شد. وقتي به اندازه دلخراه نرم شد، درون شهدي كه با شكر و آب درست كرده ايم ريخته و مي گذاريم بجوشد

تا جايي كه شهد مربا به اندازه لازم غليظ شده و نيز احساس كنيد درون كامكوات ها پر از شهد شده. گفته مي شود كه در شهد مربا مي توان از دو ليوان آب پرتقال هم استفاده مرد. همچنين در انتها كمي جوهر ليموي حل شده در آب يا يكي دو قاشق آبليمو اضافه مي كنيم تا مربا شكرك نزند. مي گذاريم سرد شود و در ظرف ريخته و يك روز مي گذاريم

روي كابينت بماند تا هم از غلظت شهد مطمئن شويم و هم حسابي تماشايش كنيم. من هميشه مرباها را در فريزر نگه مي دارم، بنابراين جوهرليمو و ابليمو هم اضافه نمي كنم. درست منيد و بخوريد و لذت ببريد. گواراي وجود

دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا