دسته‌بندی نشده

طرز تهیه لوکوم یا باسلوق انگور دسری شیک و متفاوت برای شب یلدا

لوکوم انگور : طرز تهیه لوکوم انگور برای شب یلدا

اگر میخواید برای شب یلدا یک دسر فوق العاده جذاب و خوشمزه درست کنید لوکوم انگور ایده خوبی هستش به قول یکی از دوستان، شب یلدا از رگ گردن بهمون نزدیکتره؟!

پس با من در این مقاله از دلگرم همراه باشید تا این دسر خوشمزه رو با هم درست کنیم.

روش تهیه لوکوم انگور مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه لوکوم انگور

  1. آب انگور سیاه ۲لیوان دسته دار فرانسوی
  2. شکر ۸۵گرم
  3. نشاسته گل ۵۰گرم(یا نشاسته گندم همونی که دونه درشته پودرش کنید واستفاده کنید)
  4. کره ۱۷گرم
  5. وانیل ۱/۲قاشق چای خوری
  6. پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه لوکوم انگور یک دسر فوق العاده برای شب یلدا

آب انگور، شکر، پودر نشاسته را با هم خوب مخلوط کنید

روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه سپس وانیل و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

حالا از رو حرارت بردارید در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک شه و در این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره.

لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید (قطر دهنه و ته لیوان یکی باشه) داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید و بذارید تو یخچال تا ببنده.

داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید، با دست لبه های لیوان را آزاد کنید و تکون بدید راحت از لیوان خارج میشه تو پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید خوب آغشته به پودر نارگیل کنید و نوش جان .

طرز تهیه لوکوم یا باسلوق انگور دسری شیک و متفاوت برای شب یلدا

نکات کلیدی جهت تهیه لوکوم انگور

  • پودر نشاسته ذرت برای دسرها استفاده میشه چون لطافت بیشتری به دسر میده ولی پودر نشاسته گل منسجمتره و بافت دسر رو سفتتر میکنه برای همین اگه بخواین لوکوم انگورمون قالبی در بیاد باید نشاسته گل یا گندم بریزید.
  • نکته دیگه ای که داره اینه، مایه حتما باید کمی خنک شه بعد داخل لیوانها بریزید غلظت مایه رو تو کلیپ ببینید که بعد خنک شدن لخته لخته شده. باید به اون صورت باشه و گرنه به لیوان میچسبه و راحت جدا نمیشه.
  • لیوانها رو لازم نیست با روغن چرب کنید با آب خیس شه کافیه.
  • از آب میوه های دیگه هم میتونید استفاده کنید مثل آب پرتقال، سیب، هویج، گیلاس و… فقط اگه از آب پرتقال استفاده کردید بهتره صنعتی باشه، خودتون آب پرتقالو بگیرید چون حرارت میبینه تلخ میشه

آموزش کامل طرز تهیه پودینگ انگور یک دسر شیک برای یلدا

اگر شما هم توی خونه انگور دارید و میخواید یک دسر خوشمزه باهاش درست کنید و یا دنبال پودینگ بسیار خوشمزه با رنگ طبیعی این آموزش رو از دست ندید

همسرم کلی انگور خریده بود که تو یخچال مونده بود رو دستم همه شو ریختم تو آبمیوه گیری و آبشو گرفتم و گفتم یک پودینگ خوشمزه هم باهاش درست کنم که عالی شد

من انگو رو بخاطر هسته هاش دوست ندارم بخورم نمیدونم چرا زورم میاد اون هسته ها رو بجووم انارم همینطور ، اگه مثل من هستید آب انگورو بگیرید و بخورید خیلی خوشمزه ست.

پس بریم ببینیم این پودینگ رو چطور باید درست کرد.

طرز تهیه لوکوم یا باسلوق انگور دسری شیک و متفاوت برای شب یلدا

مواد لازم برای تهیه پودینگ انگور با آب انگور

  1. آب انگور سیاه ۲پیمانه
  2. نشاسته ذرت ۱/۴پیمانه
  3. شکر ۱/۲پیمانه
  4. آب ۱پیمانه
  5. وانیل مایع ۱قاشق چای خوری

طرز تهیه پودینک انگور با آب انگور

درست کردن این دسر فوق العاده راحت هست فقط کافیه با آب میوه گیری رو روشن کنید و آب انگور را بگیرید

سپس نشاسته و شکر را با آب خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و وانیل و آب انگور را اضافه کنید

روی حرارت مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه کار دیگه تموم شده حالا داخل لیوان بریزید و بذارید یخچال تا خودشو بگیره.

راستی با انگور و مارشمالو و برگ نعنا تزیین کردم. شما میتونید از هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.


بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ۶ نوع دسر ویژه برای شب یلدا

طرز تهیه ی چیز کیک هندوانه مناسب برای شب یلدا

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خوشمزه لذیذ

آموزشی خاص جهت تهیه حلوای انار خوشمزه ویژه شب یلدا

خواصّ بی نظیر انگور برای سلامتی

انگور ملیّن و جالی طبع است؛ یعنی باعث کارکردن صحیح روده ها شده و از یبوست پیشگیری می کند. برای دفع مواد سوداوی و اخلاط محترقه (سوخته) مناسب است.

انگور باعث چاق شدن بدن و تناسب اندام می شود و چربی محافظ کلیه (پیه گُرده) را می افزاید.

انگور مدر و خردکننده سنگ های کلیوی، کاهنده چربی خون، برطرف کننده غم و اندوه و آرام بخش (بخاطر وجود پتاسیم و فسفات و به زبان طبّ سنّتی دفع مواد سوداوی)، رفع کننده کم خونی (به علّت وجود فراوان املاحی چون آهن، منگنز و منیزیم)

مؤثّر در درمان پرفشاری خون(بخاطر داشتن مقدار زیادی پتاسیم و منیزیم و نیز مدر بودن)، نرم کننده سینه، جلو اندازنده بلوغ دختران و بازکننده قاعدگی است.

همچنین به شکل کشمش، تقویت کننده کبد، مقوّی اعصاب، محرّک نیروی جنسی در افراد سردمزاج (مبرودین)، دورکننده سستی از بدن، کاهنده خشم و هیجان زیاد، خوشبوکننده نَفَس و شاداب کننده پوست می باشد.

نکاتی مهم راجع به مصرف انگور

معمولاً اگر در مقادیر کم و با فاصله از غذا خورده شود، کسی از آن متضرّر نمی شود.

ولی با این حال، انگور می تواند در معده های سرد و ریحی( باددار)، ایجاد نفخ و احساس کشیدگی و درد کند که این افراد باید انگور را با نان و هندوانه و آب یخ نخورند.

(آب یخ باعث فساد انگور و موجب بروز بیماریهایی مثل استسقا می گردد.) به عنوان مُصلح می توان از زیره یا رازیانه (پودرشده) استفاده کرد.

افراط در خوردن انگور برای زنان باردار خوب نیست

گاهی افراد گرم با خوردن انگور، احساس داغی و تب در بدن خود می کنند که برای رفع این حالت باید مقدار کمی سکنجبین بنوشند یا اندکی ترشی بمکند.

ترکیبات آب انگور در بعضی از موارد، بسیار شبیه مواد مغذّی موجود در شیر مادر است؛ بنابراین در تغذیه کودکان می توان از آن بهره برد.

همچنین آب آن باعث افزایش شیر مادران شده و رافع خستگی و فشارهای عصبی است. دیگر خواص آن: افزاینده ادرار، درمان کننده کم خونی، درمان کننده نقرس، پاک کننده خون و نرم کننده سینه.

گفته شده است که انگور تازه چیده شده را نباید مصرف کرد و بهتر است ۲-۱ روز بعد از چیده شدن، تناول شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا