دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی کاک

شیرینی کاک

طرز تهیه شیرینی کاک

مواد مورد نیاز :

آرد : 300 گرم
آب ولرم : 50 میلی لیتر
روغن محلی (حیوانی) یا روغن جامد :50 گرم
مایه خمیر فوری : 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 1 عدد
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
پودر قند : 160 گرم
پودر هل :1 قاشق چایخوری
پودر بادام : 1/2 پیمانهپ

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق سوپخوری پودر قند و 1/4 پیمانه (50 میلی لیتر) آب ولرم در ظرفی مخلوط کنید و سپس در ظرف را بگذارید تا 10 دقیقه بماند و پف کند. سپس روغن را آب (ذوب) کرده در ظرف دیگری بریزید تا کمی خنک شود. آنگاه تخم مرغ را شکسته و نیمی از آن را همراه نمک در لیوان کمی هم می زنیم و به روغن اضافه می کنیم.

مایه خمیر آماده شده را کم کم به مخلوط روغن و تخم مرغ می افزاییم . و به همزدن ادامه می دهیم . سپس آرد را اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم که خمیر لطیف و یکدست و بدون چسبندگی به دست آید . خمیر را 10 تا 15 دقیقه ورز دهید . سپس روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت استراحت دهید. اگر خمیر شل بود می توانید کمی آرد برای تنظیم سفتی آن اضافه کنید.

شیرینی کاک

خمیر آماده را لوله کرده و به اندازه های یکسان چانه کنید و چانه ها را با وردنه باز کنید و با وردنه ای ظریفتر نازکشان کنید. سپس ورقه های نازک خمیر را یک یک روی ساج انداخته و هر دو طرف آن را روی گاز بپزید . پیش از آنکه خنک شوند روی تخته کار پهن کنید و روی آن مایه بادام (مخلوط هل ، پودر قند و پودر بادام) بپاشید. سپس ورقه را با دقت لوله کنید .روی آن را با فشارمناسب وردنه بکشید . در پایان با فاصله های 3 سانتی متری و به شکل اریب ببرید . کاک را در ظرف در بسته نگاهداری کنید.

شیرین کام باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا