دسته‌بندی نشده

طرز تهیه شیرینی مارزیپان + روش تزیین

روش تهیه شیرینی مارزیپان مورد علاقه کودکان

مارزیپان و یا مارسیپان، یک نوع شیرینی خوشمزه و ساده می باشد که با پودر بادام طبخ می شود. این شیرینی را می توانید با انواع میوه های مورد علاقه خود و به خصوص به همراه شکلات و تزئین پودر پسته آماده کنید.

مارزیپان شکلاتی نیاز به طبخ در فر نداشته و می توانید بسیار سریع و راحت و با مواد اولیه در دسترس در منزل در زمان بسیار کمی این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را برای کودکان خود نیز تدارک ببینید.

روش تهیه شیرینی مارزیپان مورد علاقه کودکان

از دیگر انواع شیرینی های خوشمزه و خانگی می ‌توان به شیرینی ونیزی، شیرینی مادلین، شیرینی لقمه ای، شیرینی چنگالی، شیرینی الماسی، شیرینی دانمارکی، شیرینی آلمانی، شیرینی پف پفی و… اشاره کرد.

مواد لازم :

پودر بادام: ۷۵ گرم
پودر شکر: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
شیر خشک: ۲۰۰ گرم
شکلات خالص: ۳۵۰ گرم
کمپوت گیلاس: به مقدار لازم
برگه زردآلو: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم

روش تهیه شیرینی مارزیپان

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا کره را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا آب شود.
گام 2 پودر بادام، پودر شکر و شیر خشک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
گام 3 سپس کره آب شده را به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
گام 4 خمیر را به خوبی ورز دهید تا آماده شود.
گام 5 سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
گام 6 بر روی سینی شیرینی پزی یک کاغذ روغنی قرار دهید.

روش تهیه شیرینی مارزیپان

گام 7 به اندازه یک گردو کوچک از خمیر بردارید و آن را صاف کنید.
گام 8 سپس در وسط آن کمی گیلاس خرد شده ریخته و خمیر را گرد و شکل دهید.
گام 9 سطح شیرینی را در ظرف پودر قند بغلتانید و در سینی بگذارید.
گام 10 به همین صورت وسط خمیر را با گیلاس و یا برگه زردآلو پر کنید و به صورت گرد در آورده و در پودر قند زده و سپس در سینی با فاصله بچینید.
گام 11 شکلات را با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و سپس بر روی شیرینی ها بریزید.
گام 12 سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا شیرینی ها سفت شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا