دستهبندی نشده
طرز تهیه شامی لپه (شامی پوک) با طعم خوشمزه و بسیار عالی
طرز تهیه شامی پوک یا شامی لپه مجلسی و خوشمزه با نکات مهم پخت
لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق العاده عالی است. گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت هضم می شود. تولید کننده خون صالح، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. ویتامین های B سیب زمینی نقش مهمی در سلامت بدن به ویژه در مورد رشد مو و سلول های B گروه عصبی دارد.
مواد لازم برای شامی لپه
- 200 گرم لپه
- 2 عدد سیب زمینی
- 2 قاشق غذاخوری جعفری
- 1 قاشق غذاخوری ترخون
- 1 قاشق غذاخوری مرزه
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- به میزان لازم زردچوبه
- به میزان لازم روغن
- به میزان لازم آرد سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ
- 300 گرم گوشت چرخ شده
طرز تهیه شامی لپه
- لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.
- سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.
- گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت 20 دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.
- تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.
- از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
- پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شامی لپه
- شامی لپه جزو کتلت و شامی میباشد
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
- و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
- شامی لپه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .