دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سمبوسه پیاز مخصوص ماه مبارک رمضان

سمبوسه پیاز که بسیار غذای خوشمزه و معطری است، بی شک در ماه مبارک رمضان و افطاری های پر فیض و برکتش به طبع هر کسی خوش می نشیند.بد نیست که این غذای ساده و بسیار خوشمزه ای که اکثر اوقات از فست فود سرخیابان تهیه می کردید را خودتان برای افطار تدارک ببینید.

پیاز جزء سبزیجات آبدار می باشد و به همراه ادویه جات معطری که در این غذا وجود دارد طعم لذت بخشی به خود می گیرد. بسته به نوع موادی که برای پر کردن سمبوسه استفاده می شود مزه سمبوسه متفاوت خواهد بود و انواع مختلف آن یکی از میان وعده های پرطرفدار در کشور هند می باشد. اما سمبوسه پیاز از میان همه انواع آن بهترین و خوشمزه ترین نوع سمبوسه می باشد.

مجله دلگرم در این مطلب یکی از ساده ترین روش های پخت سمبوسه را به خوانندگان خود آموزش می دهد.

طرز تهیه سمبوسه پیاز برای ماه مبارک رمضان
مدت زمان لازم : 90 دقیقه
مدت زمان طبخ: 30 دقیقه
تعداد: 12 عدد سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه پیاز مخصوص ماه مبارک رمضان

مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه:

آرد: 3 فنجان
کره مایع و یا روغن: 2 قاشق سوپ خوری
نمک: به میزان دلخواه
آب: 1 فنجان

مواد لازم برای پر کردن سمبوسه ها:

پیاز: 2 فنجان پر(خرد شده)
فلفل سبزتازه: 1 عدد(خرد شده)
پودر فلفل: ¼قاشق سوپ خوری
تخم گشنیزپودر شده: ¼قاشق سوپ خوری
زردچوبه: : ¼قاشق سوپ خوری
هل و دارچین: ¼قاشق سوپ خوری
زیره سبز: 1 قاشق سوپ خوری
نمک برای طعم دار کردن روغن سرخ کردنی: نصف فنجان

طرز تهیه خمیر سمبوسه:
آرد ،نمک ، کره مایع و آب را در کاسه ای بریزید . اینقدر ورز دهید تا موادتان تبدیل به خمیری نرم و یکدست شود. سپس روی خمیرتان را با پارچه ای بپوشانید و به مدت 30 دقیقه آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه مواد داخل خمیر:
روغن را در ماهی تابه گرم کنید، زیره سبز، پیاز و فلفل سبزتان را به روغن اضافه کنید. زمانی که پیاز خوب سرخ شد و به رنگ قهوه ای در آمد، پودر فلفل ،نمک، هل، دارچین، زردچوبه و پودر گشنیز را اضافه کنید. با حرارت ملایم همه این مواد را با هم تفت دهید تا خوب پخته شود.

طرز تهیه سمبوسه پیاز:
شکل سمبوسه بسته به سلیقه هر فردی می تواند متفاوت باشد. پیشنهاد ما به شما این است که گلوله های کوچک خمیر را برداشته و آن را کف دستتان به شکل یک کیسه کوچک مثلثی در آورده و مقداری از مواد را داخل آن بریزید. می توانید طوری آن را بپیچیدکه مواد از داخل آن بیرون نریزد. حالا سمبوسه های شما آماده سرخ کردن است. آن ها را در روغن بیاندازید تا طلایی شوند.می توانید سمبوسه ها را با سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

سمبوسه پیاز با عطر دلنشینی که دارد، می تواند غذای فوق العاده سبک و مناسبی برای سفره افطار در ماه مبارک رمضان باشد.

برگردان توسط مجله دلگرم

(اعظم بهادر)

منبع:https://boldsky.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا