دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سس شزوان تند هندی با مخلوط کن در منزل

طرز تهیه سس شزوان تند هندی

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک سس هندی به نام سس شزوان آشنا کنیم. این سس، معمولا با فلفل فراوان تهیه‌ می‌شود اما شما می‌توانید با توجه به ذایقه خود، میزان فلفل آن را کم یا زیاد کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
فلفل قرمز تند 5 گرم
فلفل چیلی قرمز خشک 25 گرم
روغن 4 قاشق غذاخوری
سیر 7 حبه
زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق‌چای‌خوری
نمک 1 قاشق‌چای‌خوری
شکر 3/4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس شزوان تند هندی

طرز تهیه سس شزوان تند فوری و خوشمزه

ابتدا فلفل چیلی و قرمز خشک شده را داخل یک کاسه آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند و هر 5 دقیقه هم به هم بزنید تا خوب نرم یک‌دست شود.
سپس فلفل‌های آماده شده را داخل یک مخلوط کن با مقداری آب خودش بریزید و خوب پودر کنید.

نوشته های مشابه

حتماً بخوانید:

در ادامه داخل یک ماهیتابه روغن، سیر، زنجفیل اضافه کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت دهید.
بعد از آن فلفل یک‌دست شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه دوباره تفت دهید.
سپس سس گوجه‌فرنگی، سرکه، سس سویا، نمک، فلفل سیاه و شکر اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

منبع : سس سالاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا