دسته‌بندی نشده

طرز تهیه دسرهای خوشمزه با میوه های تابستانی

دسرهای خوشمزه با میوه های تابستانی

اگر طرفدار دسر هستید و می خواهید میوه های تابستانی خوشمزه را برای دسرهایی خوشمزه استفاده کنید این دستورهای تهیه برای شما است.

شرت کیک مخلوط میوه

زمان آماده کردن مواد و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای دو نفر:

  • توت فرنگی یا هر توت دیگر 1 فنجان
  • هلو یا شلیل تازه 1.5 فنجان
  • شکر 4 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره 1.5 فنجان
  • بکینگ پودر 3.4 قاشق چای خوری
  • نمک 1.8 قاشق چای خوری
  • روغن قنادی 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 2% چربی 3 قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده و پف کرده به میزان لازم

طرز تهیه

  1. در کاسه ای کوچک توت ها، هلو ها و 2 قاشق چای خوری از شکر را مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. روغن قنادی را کم کم به این مخلوط اضافه کنید. شیر جوشیده را تا حدی که خمیری خوب به دست بیاید اضافه کنید.
  2. خمیر را پهن کنید با ظرفی دایره ای شکل دو قسمت گرد از خمیر در بیاورید و روی کاغذ پخت چرب نشده بگذارید. روی خمیر ها را شکر رژیمی بپاشید و بگذارید به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی می شود در دمای 425 درجه فر بپزد.
  3. یک قاشق از توت ها را روی یکی از کیک ها بریزید؛ خامه زده شده را می توانید روی میوه ها یا بالای کیک پخته شده دیگر بریزید.

ارزش های غذایی
329 کالری، 13 گرم چربی (3 گرم چربی اشباع شده)، 2 میلی گرم کلسترول، 311 میلی گرم سدیم، 48 گرم کربوهیدرات (20 گرم قند، 5 گرم فیبر)، 5 گرم پروتئین

پای هلو داغ

زمان آماده کردن مواد و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

  • برش های هلوی پوست کنده رسیده 6 فنجان
  • شکر قهوه ای 1.4 فنجان
  • آرد همه منظوره 3 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه 1 قاشق چای خوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • دارچین 1.5 قاشق چای خوری

مواد لازم برای رویه دسر

  • آرد همه منظوره 1 فنجان
  • شکر 1 فنجان
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1.4 قاشق چای خوری
  • پودر جوز هندی 1.4 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ زده شده 1 عدد
  • کره آب شده و خنک شده 1.5 فنجان
  • بستنی وانیلی به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید. هلوها را در یک ماهیتابه نچسب، ظرف پهن یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید.
  2. در کاسه ای کوچک شکر قهوه ای، آرد، آبلیمو، پوست لیموهای رنده شده و دارچین را مخلوط کنید و این ترکیب را هلوها بپاشید. حالا کره را به طور مساوی روی آنها بریزید.
  3. بگذارید 35 تا 40 دقیقه بپزد و اگر دوست دارید با بستنی وانیلی میل کنید.

ارزش های غذایی
237 کالری، 8 گرم چربی (5 گرم چربی اشباع شده)، 38 میلی گرم کلسترول، 167 میلی گرم سدیم، 40 گرم کربوهیدرات (28 گرم قند، 2 گرم فیبر، 2 گرم پروتئین).

پای ماکارون (نان شیرینی نارگیل دار) گیلاس

زمان آماده کردن مواد و پخت: 35 دقیقه + زمان لازم سرد شدن

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:

  • خمیر شیرینی پزی برای یک رویه پای
  • گیلاس بدون هسته و آب گیلاس به میزان لازم
  • شکر 1 فنجان
  • نشاسته ذرت 1.3 فنجان
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • رنگ غذای قرمز 1.4 قاشق چای خوری (دلخواه)

مواد لازم برای رویه پای

  • تخم مرغ زده شده 1 عدد
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره بادام 1.4 قاشق چای خوری
  • شکر 1.4 فنجان
  • نمک 1.8 قاشق چای خوری
  • نارگیل رنده و شیرین شده 1 فنجان
  • بادام خرد شده 1.5 فنجان

طرز تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 400 درجه گرم کنید. خمیر شیرینی پزی را در یک ظرف مخصوص تارت یا ظرف مخصوص پخت در فر قرار دهید. لبه ی خمیر را چین دهید و بگذارید 6 دقیقه در فر بپزد.
  2. اگر از کمپوت گیلاس استفاده می کنید آب 1 فنجان از گیلاس های کمپوت را بگیرید و کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و آب گیلاس ها را کم کم اضافه کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا 2 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ می شود بجوشد. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بعد از اضافه کردن دارچین اگر دوست دارید رنگ قرمز را به آن بزنید.
  4. گیلاس ها را به این ترکیب اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید و این ترکیب را روی خمیر آماده و خنک شده بریزید.لبه های خمیر را آزادانه با فویل بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه در دمای 400 درجه بپزد
  5. همزمان با پخت پای در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ زده شده، شیر، کره آب شده، عصاره بادام، شکر و نمک را مخلوط کنید. نارگیل های رنده شده و بادام ها را هم اضافه کنید. فویل را از پای باز کنید، یک قاشق از ترکیب آماده شده برای رویه پای را روی آن بریزید.
  6. حرارت فر را روی 350 درجه کم کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزد. بعد از 1 ساعت خنک شدن تا 4 ساعت یا یک شب تا صبح قبل از بریدن تارت صبر کنید.

ارش های غذایی
434 کالری، 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع شده)، 36 میلی گرم کلسترول، 70 گرم کربوهیدرات (48 گرم قند، 3 گرم فیبر)، 5 گرم پروتئین

پاپ لیمو زردآلو

زمان آماده کردن: 15 دقیقه + زمان لازم برای فریز کردن

مواد لازم برای 6 نفر

  • آب پرتقال 1.4 فنجان
  • پوست لیمو ترش رنده شده 1.4 فنجان
  • آبلیمو 1.4 فنجان
  • شکر 4 قاشق چای خوری
  • برش های 4 یا 5 زردآلوی تازه 1.4 فنجان
  • تکه یخ های کوچک نصف فنجان
  • نعناع ریز خرد شده 1 قاشق چای خوری
  • قالب پلاستیکی یا قالب بستنی یخی 6 عدد

بهتر است مقدار این مواد برای بیماران دیابتی نصف شود.

طرزتهیه

آب پرتقال، پوست لیمو ترش رنده شده، آبلیمو، شکر، برش های زردآلو و یخ ها را در مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید نعناهای خرد شده را هم اضافه کنید. حالا این مخلوط را در قالب های پلاستیکی یا قالب های بستنی یخی بریزید و در فریزر بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد نوش جان کنید

ارزش های غذایی
31 کالری،بدون چربی، بدون کلسترول، بدون سدیم، 8 گرم کربوهیدارات، 6 گرم قندریال 1 گرم فیبر، بدون پروتئین

پای هلو طلایی

دسر با میوه های تابستانی

زمان آماده کردن: 50 دقیقه + زمان لازم برای خنک شدن

مواد لازم برای 8 نفر:

  • خمیر شیرینی پزی 2 ورقه
  • هلو تازه پوست کنده 5 فنجان
  • آبلیمو 2 قاشق چای خوری
  • پوست پرتقال رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • عصاره بادام 1.8 قاشق چای خوری
  • شکر 1 فنجان
  • نشاسته ذرت 1.4 فنجان
  • پودر جوز هندی 1.4 قاشق چای خوری
  • نمک 1.8 قاشق چای خوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. قسمتی از خمیر شیرینی پزی را برای نوارهای روی پای کنار بگذارید. بقیه خمیر را در ظرفی با ابعاد مناسب قرار دهید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه ای بزرگ هلوها، آبلیمو، پوست پرتقال ها و عصاره بادام را مخلوط کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر جوز هندی و نمک را هم اضافه کنید. این ترکیب را به کاسه هلوها اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. مواد ترکیب شده را روی خمیر شیرینی پزی بریزید تکه های کره را همه جای آن قرار دهید تا به شکلی مساوی روی تمام قسمت های خمیر آب شود.
  4. باقیمانده های خمیر را به شکل دایره ای با ضخامت 1.8 ببرید. حالا این دایره را به صورت نواره های مستطیلی برش دهید. این نواره ها را زیر و رو روی مواد قرار دهید. نواره ها باید به ته خمیر بچسبد.
  5. لبه های خمیر را به آرامی فشار دهید یا چین دار کنید. حالا لبه ها را با فویل، آزادانه بپوشانید.
  6. این پای را بگذارید 40 دقیقه در دمای 400 درجه بپزد. بعد فویل ها را باز کنید و بگذارید 10 الی 15 دیگر بپزد تا زمانی که خمیر طلایی شود و مواد داخل آن حباب بزند. وقتی خنک شد در فریزر نگه دارید.

ارزش های غذایی
425 کالری، 17 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع شده)، 18 ملی گرم کلسترول، 267 میلی گرم سدیم، 67 گرم کربوهیدرات ، 36گرم قند، 2 گرم فیبر، 3 گرم پروتئین.

گیلاس ترد خانگی

زمان آماده کردن : 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

  • کمپوت گیلاس 1 عدد یا گیلاس به مقدار لازم
  • آبلیمو 1 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره 1 فنجان
  • شکر قهوه ای 1.4 فنجان
  • دارچین 3.4 قاشق چای خوری
  • فلفل فرنگی یا فلفل شیرین 1.4 قاشق چای خوری
  • کره سرد خرد شده 1.3 فنجان
  • گردو خرد شده نصف فنجان
  • بستنی وانیلی به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. گیلاس ها و آبلیمو را در یک ظرف چرب نشده مخصوص مایکروویو مخلوط کنید و کنار بگذارید. در کاسه ای کوچک، آرد، شکر قهوه ای، دارچین و فلفل شیرین را مخلوط کنید. حالا کره ها را اضافه کنید. مشکلی ندارد که خمیر با کره های سرد یکدست نشود.
  2. بعد از اضافه کردن گردو، مخلوط را بدون در 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو بگذارید تا حباب بزند. این مخلوط را می توانید همان طور که گرم است با بستنی نوش جان کنید.

این دستور تهیه در مایکروویو 1100 وات امتحان شده است.

ارزش های غذایی
567 کالری، 24 گرم چربی (10 گرم چربی اشباع شده)، 41 میلی گرم کلسترول، 187 میلی گرم سدیم، 81 گرم کربوهیدرات، 50 گرم قند، 3 گرم فیبر، 8 گرم پروتئین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا