دسته‌بندی نشده

طرز تهیه جدید بیف استراگانوف با برنج

بیف استروگانوف ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بیف استروگانوف

بیف استراگانوف

گوشت گوساله بدون استخوان (فیله) نیم کیلو
پیاز دو عدد متوسط
خامه 200 گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
و قارچ نیم کیلو

طرز تهیه بیف استراگانوف

برای بیف استروگانوف اصلی باید گوشت رو به صورت نوارهایی به پهنای یکی دو سانت و ضخامت نیم تا یک سانت به صورت استیک خرد کنیم. پیاز ها رو هم خلالی خرد میکنیم و در مقداری روغن یا کره سرخ میکنیم. طلایی که شد گوشت ها رو بهش اضافه میکنیم و با کمی فلفل سیاه تفت میدیم.

البته حرارت رو کم میکنیم و میذاریم به مدت ده دقیقه تا یک ربع سرخ بشه و کاملا بپزه. چون تکه ها خیلی نازک و در واقع استیک هستن زود میپزن قارچهارو ورق کنیم و به هنگام تفت خوردن به گوشت اضافه کنیم و بعدش هم بهش نمک اضافه میکنیم و خامه و بعد اﺯ ده دقیقه روی حرارت ملایم آماده اس

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا