دسته‌بندی نشده

طرز تهیه بولانی ماشی (غذای افغانی) ساده و خوش طعم

طرز تهیه بولانی ماشی خانگی

بولانی ماشی یک غذای افغانیست که طرف داران زیادی دارد. برای آشنایی بیشتر با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه ی تهیه بولانی ماشی

  • ۱- آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو
  • ۲- ماش ماش دو پیمانه
  • ۳- روغن
  • ۴- نمک
  • ۵- پیاز دو عدد
  • ۶- آب

روش تهیه ی بولانی خوش طعم

  1. آرد را با آب شیر گرم نمک و دو قاشق روغن مایع خمیر نماید .خمیر بولانی باید زیاد سخت نباشد .
  2. راحت هموار گردد . خمیر را بگذارید استراحت نماید . مقداری ماش را شسته آب پز طبخ نماید .
  3. روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ نماید . آب ماش را بر طرف نموده روی روغن و پیاز علاوه نماید .مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و پیاز مخلوط گردد .
  4. ماش تهیه شده را از روی حرارت دور نموده بگذارید سرد گردد .
  5. ذغاله های کوچک از خمیر برداشته مدور نازک هموار نموده و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید هنگام بریان نمودن باز نشود .
  6. بعد پر نمودن بولانی ها را پشت و روی در بین روغن سرخ نموده و نماید .

نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی

بولانی ماشی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا