دسته‌بندی نشده

طرز تهیه باقالی روغن خوش عطر و بو مرحله به مرحله

آموزش باقالی روغن یک صبحانه کامل

مواد لازم برای تهیه باقالی روغن

  • باقالی پوست گرفته _ 500 گرم
  • نان سنگک _ یک عدد
  • تخم مرغ _ 3عدد (برای هر نفر یک عدد)
  • روغن حیوانی یا کره _ سه قاشق سوپخوری
  • نمک نعنا خشک و سرکه _ به میزان لازم

باقالی روغن

طرز تهیه باقالی روغن

  1. باقالی ها را با آب گذاشته تا بپزد و درآخر به آن آب اضافه میکنیم .
  2. بعد از پخت باقالی ها را از آب خارج میکنیم (بهتر است بعد از پخت پوست دوم آنرا نیز جدا کنیم )
  3. نان را به قطعات کوچک تر خورد میکنیم ( مثل تیلیت ) و در ظرف مناسب سرو میریزیم و آب باقالی ها را روی آن می ریزیم تا حدی که نان ها نرم شود. و بعد باقالی ها را به آن اضافه می کنیم.
  4. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته هم می زنیم و به صورت نیمرو می پزیم . وقتی تخم مرغ ها آماده شد روی نان وباقالی ها گذاشته و روغن حیوانی و یا کره را بعد از آب کردن روی آن می ریزیم .
  5. نمک و نعنا خشک را به میزان لازم به غذا یمان اضافه کرده و سرو میکنیم.

امیدوارم از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید

گردآوری شده مجله دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا